ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ένας… μεταμεσονύχτιος «Θοδωρής» το Σάββατο στο Θέατρο Έκφραση!

Ένας… μεταμεσονύχτιος «Θοδωρής»
το Σάββατο στο Θέατρο Έκφραση!

Συνεχίζονται με επιτυχία από το Θέατρο Έκφραση οι παραστάσεις της νεανικής κωμωδίας «Θοδωρής ετών 33 μ.χ.», με το Γιαννιώτικο κοινό να έχει αγκαλιάσει θερμά τη νέα αυτή θεατρική απόπειρα στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ναταλία Μίγδου, Πέτρος Χριστακόπουλος και Χρήστος Χρήστου.
Μάλιστα, για την τρέχουσα εβδομάδα και συγκεκριμένα για το ερχόμενο Σάββατο, 11 Νοεμβρίου η Έκφραση έχει ετοιμάσει μάλιστα και μια παράσταση - έκπληξη του «Θοδωρή», η οποία απευθύνεται σ’ όλους όσοι προτιμούν να πηγαίνουν… θέατρο λίγο πιο αργά! Πιο συγκεκριμένα, μετά την κανονική παράσταση του Σαββάτου (ώρα έναρξης 21.15), θα δοθεί και μία μεταμεσονύχτια, με ώρα έναρξης τις 24.00! Για να χαλαρώσουν οι θεατές και να απολαύσουν τον «Θοδωρή», το Θέατρο Έκφραση θα τους κεράσει και κρασί!
Οι παραστάσεις συνεχίζονται κάθε Τετάρτη (19:00), Παρασκευή – Σάββατο (21.15), Κυριακή (20:00)
Οι συντελεστές
Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Χρήστος Χρήστου και Γεωργία Διακοπούλου, τη μουσική ο Σπύρος Γραμμένος, τα σκηνικά και τον σχεδιασμό φωτισμού ο Γιάννης Κράβαρης, τα κοστούμια η Μαριαλέννα Ζωγάκη. Οι χορογραφίες είναι των Φανής Σκεντέρη και Άνιας Ντοτσένκο, το Video Mapping του Κωστή Εμαννουηλίδη, η φωτογράφιση – τρέιλερ του Μενέλαου Συκοβέλη, τα γραφιστικά του Αντώνη Χρήστου. Χειριστής ήχου και φωτισμού ο Γιάννης Παπαγεωργίου.
*Τα εισιτήρια και για τη μεταμεσονύχτια παράσταση του Σαββάτου κοστίζουν 12 ευρώ και 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων). Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 6978047081.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]