Σε εξέλιξη το Πρωτάθλημα Μπριτζ στα Άνω Πεδινά με την στήριξη του Δήμου Ζαγορίου

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ζαγορίου στα Άνω Πεδινά πραγματοποιείται το τετραήμερο 9-12 Νοεμβρίου 2017 το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορειοδυτικής Ελλάδας Μπριτζ, από το Αθλητικό Σωματείο «Αγωνιστικό Μπριτζ Ιωαννίνων» με την υποστήριξη του Δήμου και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν περίπου 150 κορυφαίοι αθλητές από όλη τη χώρα θα ολοκληρωθεί στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής με την απονομή των επάθλων στους νικητές.

Το πρωτάθλημα Μπριτζ και άλλες διοργανώσεις έχουν  φιλοξενηθεί 9 χρονιές, από το 2006 στο Ζαγόρι και συγκεκριμένα, Ασπράγγελοι 2006, Άνω Πεδινά 2007, Κήποι 2008, Ιωάννινα (Epirus Palace) και Τσεπέλοβο 2009, Πάργα και Άνω Πεδινά 2010, Άνω Πεδινά 2012, Ιωάννινα (Πνευματικό Κέντρο) και Άνω Πεδινά 2013, Κήποι Ζαγορίου 2015, Άνω Πεδινά 2016. Φέτος είναι η δέκατη διοργάνωση που στηρίζεται από το Δήμο Ζαγορίου και αποτελεί μια καλή ευκαιρία για αύξηση της επισκεψιμότητας  και τόνωσης της τοπικής οικονομίας, δεδομένου ότι  οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους επιλέγουν για τη διαμονή τους καταλύματα της περιοχής.



Το Σωματείο «Αγωνιστικό Μπριτζ Ιωαννίνων» (https://www.facebook.com/bridge.ioannina.gr) έχει περισσότερα από 13 χρόνια συνεχούς λειτουργίας με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη του αθλήματος.

Κάθε χρόνο παραδίδονται μαθήματα για αρχαρίους που απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να ακονίσουν το μυαλό τους μέσα σε πλαίσια αθλητικής άμιλλας κάνοντας νέες γνωριμίες και καινούργιους φίλους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ενώ σε τακτική βάση οι αθλητές του έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αγώνες του Σωματείου, καθώς και σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Από το 2012 αγωνίζεται συνεχώς στην Α’ Εθνική στην κατηγορία ΟΠΕΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]