"Μύρισαν"..Χριστούγεννα στα Ιωάννινα![φωτο]

Μπορεί να μην έχουμε μπει ακόμη στον μήνα που θα μας οδηγήσει στα Χριστούγεννα ,στην πρωτεύουσα της Ηπείρου ωστόσο   έφτασε ..το γιορτινό τους άρωμα!
Με τους καταστηματάρχες να κάνουν πρώτοι την αρχή και να στολίζουν ευφάνταστα τις βιτρίνες τους ,προκειμένου να "ξυπνήσουν" τα χριστουγεννιάτικα αισθήματα των καταναλωτών ,ακολούθησε σήμερα ο φωτισμός της κεντρικής λεωφόρου της πόλης των Ιωαννίνων !
Απομένουν βέβαια κάποια μικρά τμήματα  επι της λεωφόρου Δωδώνης ,που τα λαμπιόνια δεν έχουν ανάψει ακόμη ,κάτι που θα γίνει  πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο,ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο  φετινός στολισμός- έκπληξη  , στην κεντρική πλατεία της πόλης!
Η γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα ξάφνιασε ευχάριστα σήμερα το απόγευμα τους μόνιμους κατοίκους και αναμένεται να  γοητεύσει και τους φετινούς επισκέπτες.
Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος τα Χριστούγεννα στα Ιωάννινα θα έχουν χρώμα ασημί,όπως τα παλιά κοσμήματα που φτιάχνουν οι μαστόροι με τέχνη και μεράκι!
Το παραμύθι ξεκινά στο Paralimnio Fun Park στις 8 Δεκεμβρίου ,με τον Ασημάκη και την Ασημένια, τον Αϊ Βασίλη, τα ξωτικά, το δέντρο των δώρων, το carousel, το φαντασμαγορικό παγοδρόμιο, τα εντυπωσιακά εργαστήρια και πολλά ακόμη πρωτότυπα παιχνίδια και δράσεις ,σε μια πόλη γεμάτη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους,για τα πιο ονειρικά Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]