Ινστιτούτο Εργασίας Της ΓΣΕΕΕ:κδήλωση Νομικής Πληροφόρησης &Υποστήριξης Στα Ιωάννινα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ  ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 9/11/2017

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων Συνεταιριστικών οργανώσεων Ν. Ιωαννίνων (Σ.Ε.Σ.Ο.Ν.Ι)  και το Σωματείο Εργαζομένων στην Γαλακτοβιομηχανία ¨ΔΩΔΩΝΗ¨ σε μια προσπάθεια ανταπόκρισης στην αυξημένη ανάγκη πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων, η οποία εντείνεται σε μεγάλο βαθμό από τις πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις, διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΠΙΝΔΟΣ» (Ροδοτόπι Ιωαννίνων), την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, από τις 08:30 π.μ. έως τις 15:30 μ.μ., εκδήλωση δια ζώσης πληροφόρησης, όπου θα παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης.
Ειδικότερα,  νομικοί συνεργάτες του  ΙΝΕ-ΓΣΕΕ θα βρίσκονται στην αίθουσα συγκεντρώσεων  προσωπικού του Α.Π.Σ.Ι “ΠΙΝΔΟΣ” για την υποδοχή – καταγραφή – επεξεργασία και απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς εργαζομένων σχετικά με:
• Το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα των ασφαλισμένων των συνεταιριστικών οργανώσεων. (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ) και ειδικότερα σε θέματα σχετικά τις μεταβατικές εξελίξεις από την κατάργηση του ταμείου Τ.Σ.ΕΑ.Π.Γ.Σ.Ω (Τ.Α.Υ.Σ.Ο) και την ένταξη του στο υπερταμείο Ε.Φ.Κ.Α με διατάξεις Ι.Κ.Α.
• Τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ. )

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο στέλεχος του Περιφερειακού Παραρτήματος Ηπείρου Πολυμέρη Πούλιο στο τηλ. 26820-26969 καθώς και στα κατά τόπους σωματεία που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση.                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]