Εργ.Κέντρο Λάρισας:Καταγγελία διώξεων συνδικαλιστών - εργαζομένων στα Ιωάννινα

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Νομού Λάρισας, καταγγέλλει την επίθεση της αστυνομίας στα Γιάννενα, ενάντια σε συνδικαλιστές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Ε.Κ Ιωαννίνων και εργαζόμενους, που διεκδικούν την επαναπρόσληψη τους και περιφρουρούν το δικαίωμα τους να αγωνίζονται και να απεργούν απέναντι στην τρομοκρατία, τις μεθοδεύσεις που έχει εξαπολύσει η εργοδοσία των super markets «MARKET IN».
Η εργοδοσία, με τις πλάτες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επιτίθεται βάναυσα σε απολυμένους εργάτες (πρώην Καρυπίδη), που αγωνίζονται για την επαναπρόσληψή και την πληρωμή τους και στους ταξικούς συνδικαλιστές, φτάνοντας στο πρωτοφανές σημείο να συλλαμβάνονται μέσα στα σπίτια τους, προκειμένου να τους τρομοκρατήσουν για να σταματήσουν να αγωνίζονται.
Η εργοδοτική και κρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα των εργαζομένων για το δικαίωμα στη δουλειά και ενάντια στην προσπάθεια ποινικοποίησης του. Αξιώνει την άμεση απελευθέρωση του Προέδρου του Ε.Κ Ιωαννίνων, των άλλων συνδικαλιστών και εργαζομένων που έχουν συλληφθεί, με παραγγελία των αφεντικών των super markets «MARKET IN».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]