Κοινωνικό Παντοπωλείο την Ηγουμενίτσα

Κοινωνικό Παντοπωλείο
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο του Π.Ε.Π. Ηπείρου 2014-2020, ως δικαιούχος φορέας, ξεκίνησε τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείο. Το πρόγραμμα αποτελεί μετεξέλιξη της δράσης «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ΕΠΑΝΑΔ 2007-2013.
Στόχος της δράσης είναι η δωρεάν διανομή σε τακτική βάση τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, ειδών ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένων προϊόντων, ειδών ένδυσης και υπόδησης, βιβλίων, cd κλπ., σε ωφελούμενα άτομα που τα έχουν ανάγκη.
Ωφελούμενοι μπορούν να είναι άτομα ή νοικοκυριά που διαμένουν στον Δήμο Ηγουμενίτσας, καθώς και οι νόμιμα διαμένοντες πολίτες 3ων χωρών ή ανιθαγενών, τα οποία βάσει κριτηρίων και σχετικών αποδεικτικών στοιχείων βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται απ’ αυτή, καθώς και οι δικαιούχοι/αιτούντες διεθνούς προστασίας.
Τα είδη που θα παρέχονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα εξασφαλίζονται από χορηγίες και δωρεές από τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και από τους πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Βασική προϋπόθεση ένταξης είναι οι ωφελούμενοι να μην είναι δικαιούχοι του ΤΕΒΑ (βλ. Οδηγός Εφαρμογής & Λειτουργίας Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών).
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, προσφέροντας ό,τι μπορούν σε είδη που δέχεται η Δομή, βοηθώντας έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας:http://www.igoumenitsa.gr/en/gia-ton-dimoti/koinoniki-pronoia/kddimgoym 
Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
Κτήριο ΕΙΝ – 28ης Οκτωβρίου 7,
Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665021438
Φαξ: 2665026787
Email: kp@igoumenitsa.gr
Facebook: www.facebook.com/kpIgoumenitsas/

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 07:00 – 15:00

Η δράση έχει ενταχθεί στο Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020», Άξονας Προτεραιότητας 5 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Κοινωνική Ένταξη και Καταπολέμηση Διακρίσεων» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]