Ιωάννινα:Μια ακόμη διάψευση δημοσιεύματος απο την παράταξη «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Από τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρόεδρο του ΣΥΔΛΙ(Συνδέσμου Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων) Αρλέτο Ηλία  υποψήφιο  για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με την παράταξη  «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»  με επικεφαλή τον κ. Δημήτρη Δημητρίου, έγινε η παρακάτω δήλωση:
«Από ορισμένα μέσα κυρίως του διαδικτύου δημοσιεύτηκε η «είδηση» υπό μορφή πληροφορίας ότι είμαι μεταξύ των συμπολιτών εκείνων που στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη ηγέτη στον νέο πολιτικό φορέα της κεντροαριστεράς, υποστηρίζω την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη.
Θέλω να διαψεύσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την πληροφορία αυτή δεδομένου ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Η παρουσία μου στην ομιλία - συγκέντρωση του κου Καμίνη σε καμία περίπτωση δεν διαφέρει από την παρουσία μου και στις ομιλίες που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν στην πόλη μας όλοι οι άλλοι υποψήφιοι.  Γιατί συμμετείχα ως όφειλα σε όλες τις ομιλίες που έγιναν.
Υπό αυτή την έννοια λοιπόν δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί η παρουσία μου στην ομιλία Καμίνη να υποδηλώνει ταυτόχρονα και την στήριξή μου στην υποψηφιότητά του. 
Η προσωπική θέση αλλά κι οι κινήσεις μου έχουν έναν και μόνο στόχο. Την ενότητα του χώρου την επόμενη της εκλογικής διαδικασίας.
Η λογική των ομαδοποιήσεων εφαρμόστηκε κατά κόρον στο παρελθόν στον χώρο μας κάτι το οποίο πληρώσαμε ακριβά. Ως εκ τούτου δεν αντιλαμβάνομαι τι νόημα έχει να συνεχίζουμε μια τέτοια πρακτική.
Όσοι το κάνουν μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του χώρου. Η οποία δεν μπορεί να γίνει σοβαρά με διασπορά ψευδών ειδήσεων, με την ομαδοποίηση ξανά των πολιτών σε «Καμινικούς», σε «Γεννηματικούς» και πάει λέγοντας.
Αυτές οι πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν και εκεί πρέπει να μείνουν.
Προσωπικά καλώ τον κόσμο να συμμετάσχει τόσο στην εκλογική διαδικασία που θα γίνει την Κυριακή, όσο και στην διαφύλαξη της προσπάθειας ενότητας και συσπείρωσης που γίνεται στον προοδευτικό χώρο».

Αρλέτος Ηλίας
Υποψήφιος της παράταξης «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]