ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Απάντηση δημοσιογράφων της ΕΡΤ Ιωαννίνων στις Τυπολογίες:"Μείγμα ψεύδους και συκοφαντίας"

ΜΕΙΓΜΑ  ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ
Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Ιωαννίνων απαντούν
Τυπολογίες ή ψευδολογίες; Βγήκαν στο φως οι άρχοντες – ηγέτες αυτοαποκαλούνται – του σκότους και ένοικοι του Ραδιομεγάρου. Ως «κουκουλοφόροι» έδρασαν για μια ακόμη φορά οι εξουσιομανείς εργατοπατέρες, μήπως και χάσουν καμιά ψήφο. Γαντζωμένοι στην καρέκλα του συνδικαλιστικού καθεστωτισμού  διοχετεύουν τα ψεύδη τους σε «ημετέρους» για να υπερασπιστούν τους άλλους ανεπαρκείς ημετέρους. Εκεί στο σκοτάδι κινούνται, διότι το φως τους τρομάζει. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και το πρόγραμμα του Σταθμού μας αποτυπώνει την πραγματικότητα και αποδεικνύει τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια των δημοσιογράφων.
Όσο για τα αδιανόητα και συκοφαντικά που μας καταλογίζονται, είναι σαφές ότι πρόκειται για αποκυήματα της φαντασίας με υπερβολική δόση ψεύδους και τακτική αισχρή. Προφανώς και βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και τους κυνηγούν οι ερινύες. Η προσφιλής τους μέθοδος ήταν πάντα το παρασκήνιο  προκειμένου να απαλύνουν λίγο τις τύψεις από την εσκεμμένη παραπληροφόρηση που παρέχουν και που συνιστά καραμπινάτη συκοφαντία. Γι αυτό και κρύβονται!
Υστερόγραφο: αλήθεια, η λαλίστατη ΠΟΣΠΕΡΤ δεν συγκινήθηκε από το ψεύδος και την παραπληροφόρηση και δεν αισθάνεται την ανάγκη να υπερασπιστεί τα εργασιακά δικαιώματα των δημοσιογράφων – μελών της ΕΡΤ Ιωαννίνων;
Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Ιωαννίνων
ΒΑΣΩ ΓΚΟΡΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]