Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ....για τα ράντζα στην Αιματολογική Κλινική

    Η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί στους πολίτες της περιοχής, γιατί δεν κατάφερε να επιλύσει μέσα στο εξάμηνο της θητείας της το πρόβλημα των ράντζων της Αιματολογικής κλινικής, που χρονολογείται από την ίδρυσή της (π.χ. το 2004 πληρότητα 177,8%, 2012 πληρότητα 116,8%, 2016 πληρότητα 101,6%). Η συνδικαλιστική  ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ, στην προσπάθειά της να δυσφημήσει το δημόσιο σύστημα υγείας, δεν διστάζει να ανασύρει καταγγελίες εργαζομένων από το 2007 και 2015 (1η και 2η σελίδα καταγγελίας εργαζομένων) και παρουσιάζοντάς τες ως σημερινές, να εγκαλέσει διοίκηση και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ως αποκλειστικά υπεύθυνους.
   Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, έχοντας η ίδια έγκαιρα εντοπίσει το πρόβλημα της Αιματολογικής Κλινικής, που προκύπτει από τη μεγάλη αύξηση των νοσηλευομένων και σε συνεργασία με την Διευθύντρια της κλινικής (19/07/2017), κινήθηκε άμεσα στη κατεύθυνση επίλυσής του. Οι ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Διοίκηση αναλύθηκαν εκτενώς δημόσια στις 24/10/2017 ύστερα από αναφορά πολίτη της περιοχής στο πρόβλημα.
   Η λύση που επιλέχθηκε ύστερα από όλες τις προσπάθειες, επικεντρώνεται στην αποσυμφόρηση χώρων και επέκταση της Κλινικής με τη λειτουργία του νέου κτιρίου του ΠΓΝΙ, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]