Αρτα: Συνελήφθη Αλβανός καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας & όπλα

Συνελήφθη 53χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Ιόνια Οδό, για παράνομη μεταφορά ενός 40χρονου ομοεθνούς του, μη νόμιμου μετανάστη
Επιπρόσθετα, σε βάρος του  40χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη, χθες (13-11-2017) το μεσημέρι στην Ιόνια Οδό ( στον κόμβο Αγγέλη Άρτας) από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, ένας 53χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για παράνομη μεταφορά ενός ομοεθνούς του, μη νόμιμου μετανάστη καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, ο 53χρονος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό την Αθήνα, έναν 40χρονο ομοεθνή του, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Επιπρόσθετα, από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων τους διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 40χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 13ου Τακτικού Ανακριτή Πρωτοδικείου Αθηνών καθώς και απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη παράνομη μεταφορά, κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί  το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]