Δήμος Ιωαννιτών:Συνάντηση με γιαννιώτες μαραθωνοδρόμους

Συνάντηση με γιαννιώτες μαραθωνοδρόμους

Δέκα γιαννιώτες δρομείς οι οποίοι συμμετείχαν στο διεθνή μαραθώνιο του Άμστερνταμ υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.
Ο κ. Μπέγκας αφού τους συνεχάρη για τη συμμετοχή αλλά και τις πολύ καλές επιδόσεις που κατέγραψαν είχε μια ουσιαστική συζήτηση γύρω από τις δρομικές διοργανώσεις που γίνονται στην πόλη μας, ζητώντας από τους αθλητές να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από τους διεθνείς αγώνες στους οποίους συμμετέχουν ώστε και αυτοί που γίνονται στο δήμο μας να βελτιωθούν.
«Η παρουσία των δρομέων στο διεθνή μαραθώνιο του Άμστερνταμ συμβάλει αρχικά στην προβολή του τόπου μας στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα όμως μας δίνει τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε με ανθρώπους που έχουν εμπειρίες από μεγάλες δρομικές διοργανώσεις και οι οποίοι μπορούν να μας τις μεταφέρουν προκείμενου να αναβαθμίσουμε αυτές που γίνονται στην πόλη μας.
Καταρχάς τους συγχαίρω για τις επιδόσεις τους και προσβλέπω σε μια επικοδομητική συνεργασία», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπέγκας ο οποίος τους δώρισε ένα βιβλίο με ιστορικές φωτογραφίες της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]