Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου: Εκδήλωση για την αποπεράτωση του Σπιτιού του Ηπειρώτη του Θριασίου Πεδίου

Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου. Εκδήλωση για την αποπεράτωση του Σπιτιού του Ηπειρώτη του Θριασίου Πεδίου, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 13.00', στο κοσμικό κέντρο ''Πανόραμα'', Λεωφ. Καμαρίου (Τιτάν), Μαγούλα Αττικής, 1 km μετά το Θριάσιο Νοσοκομείο, δίπλα στον Σταθμό του Προαστιακού Μαγούλας.



Πρόσκληση
Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου, διοργανώνει Ηπειρώτικο αντάμωμα, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, στις 13:00΄,  στο κοσμικό κέντρο "Πανόραμα", με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την αποπεράτωση του χώρου που έχει δωθεί στο σύλλογο μας από το Δήμο Ελευσίνας, ώστε να μπορέσουμε να στεγαστούμε στο δικό μας χώρο χωρίς ενοίκιο.
Θα συμμετέχουν γνωστοί οργανοπαίκτες και τραγουδιστές συνδράμοντας και αυτοί στην προσπάθεια μας.
Έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή:
Σταύρος Καψάλης, Ναπολέων Δάμος, Σάββας Σιάτρας, Κώστας Μήτσης, Δημήτρης Καλογήρου, Λευτέρης Κωνσταντίνου, Χρήστος Αγγελής, Βαγγέλης Κώτσου, Θωμάς Λώλης, Χρήστος Γκίτσιος, Στάθης Πολύζος, Δημήτρης Αχνούλας, Άρης Τζαρτζούλης, Ρομπέρτος Σέλφος, Δημήτρης Παππάς, Νίκος Κατσαρός.
Είναι ευπρόσδεκτος και όποιος άλλος καλλιτέχνης το επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια μας!
Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει ατομικό πιάτο, χύμα κρασί, αναψυκτικά, νερό.
ΔΕΝ πρόκειται για το ετήσιο αντάμωμα-χοροεσπερίδα του Συλλόγου και δεν θα υπάρχει εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου, ούτε λαχειοφόρος αγορά.
Προσκαλούμε όλους εσάς που αγαπάτε τον Σύλλογο Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου να μας στηρίξετε, για να στεγαστούμε το συντομότερο δυνατόν!
Πληροφορίες :2105561041, 6982059736, 6946913548
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]