Φαήλος Κρανιδιώτης: Υπέρ του κοινωνικού μερίσματος παρότι από τον κόσμο έχουν αφαιρεθεί πολλαπλάσια

Υπέρ της διανομής κοινωνικού μερίσματος, παρότι από τον κόσμο έχουν αφαιρεθεί πολλαπλάσια τάχθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Real Fm και στον κ. Νίκο Χατζηνικολάου. Πρόσθεσε δε στο συγκεκριμένο ζήτημα ότι το κοινωνικό μέρισμα αποτελεί μέρος των οφειλόμενων στους πολίτες από δικαστικές αποφάσεις για άδικη φορολογία και παράνομες περικοπές και κρατήσεις.

Στο ερώτημα του δημοσιογράφου για το αν συμφωνεί με την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει πιο δεξιά ατζέντα που ενδεχομένως δημιουργεί πίεση στη Νέα Δεξιά, ο Φαήλος Κρανιδιώτης αρχικά ξεκαθάρισε ότι το κόμμα της Νέας Δεξιάς απευθύνεται στο σύνολο του πατριωτικού χώρου και δεν περιορίζεται στα δεξιά του πολιτικού φάσματος. Ακολούθως τόνισε ότι σε μια σειρά από ζητήματα όπως το τζαμί, το σύμφωνο συμβίωσης και τα εθνικά θέματα η Νέα Δημοκρατία συμφωνεί με το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ιδίως στα ζητήματα αφελληνισμού του εθνικού σχολείου, όπως ορίζει το Σύνταγμα για το ρόλο της εκπαίδευσης στην εθνική και θρησκευτική συνείδηση των μαθητών, η αξιωματική αντιπολίτευση επιλέγει πολύ χαμηλούς τόνους, κινούμενη σε μια πολιτική γραμμή μεταξύ του σημιτικού ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού και Δράσης. Η ΝΔ ουσιαστικά σιγοντάρει το ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό και τηρεί σιγήν ιχθύος για τον επιδοτούμενο ισλαμικό εποικισμό της Πατρίδας.
Σε σχετικό ερώτημα του κ. Χατζηνικολάου για ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς απάντησε ότι θα συζητήσει δημόσια με όποιον θέλει συνεργασία για ζητήματα όπως το μεταναστευτικό, την δημόσια ασφάλεια, την παιδεία και όποια συμφωνία θα είναι δημόσια για να γνωρίζουν οι πολίτες τί έχει συμφωνηθεί, καθώς “προηγούνται οι πολιτικές θέσεις και όχι οι καρέκλες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]