Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου:Στο Πλευρό Των Πληγέντων Στη Μάνδρα Αττικής

"Η έντονη βροχόπτωση η οποία σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο όρος Πατέρα εξελίχθηκε σε τραγωδία με τον θάνατο 20 και συνανθρώπων μας στην Μάνδρα Αττικής. Αποτέλεσμα, της δυστυχώς όπως διαφαίνεται, παγιωμένης αντίληψης ότι οι άνθρωποι και οι επιλογές τους είναι κυρίαρχοι πάνω στον πλανήτη και πάνω απο νόμους και τις διαδικασίες που ορίζουν την συνολική του λειτουργία, όταν είμαστε ... ένα μόνο μικρό τμήμα αυτού.
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου στοχεύοντας στην ταχεία και αποτελεσματική του ανταπόκριση στις κοινωνικές ανάγκες δεν θα μπορούσε να μείνει ένας απλός παρατηρητής των τραγικών γεγονότων. Στόχος μας είναι ο Άνθρωπος όποιος κι αν είναι ότι κι αν κλήθηκε να αντιμετωπίσει.
Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας, να μας βοηθήσουν στη συλλογή ειδών ένδυσης καθώς και ειδών διατροφής, ξηράς τροφής η οποία δεν απαιτεί θερμική κατεργασία καθώς και μακράς διάρκειας συμβάλλοντας στην
ανακούφιση των κατοίκων της Μάνδρας στην προσπάθεια να ξαναστήσουν τα νοικοκυριά τους.
Τα είδη ένδυσης θα συλλεχθούν στις εγκαταστάσεις του Νεομάρτυρας Γεώργιος πρωινές ώρες, από την ερχόμενη Δευτέρα 27 του μήνα.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε σε στοχευμένες δωρεές με στόχο την ουσιαστική και ταχεία παρέμβαση όλων μας. Καλό αλλά και αναγκαίο θα ήταν οι προσφορές σας να κατατεθούν σε σακουλάκια τα οποία θα αναγράφουν π.χ γυναικεία μπλούζα μέγεθος medium. Δεν αφορά στη δική μας διευκόλυνση αλλά στη διεκόλυνση της διαδικασίας με όρους αξιοπρέπειας.
Όσον αφορά τα είδη διατροφής επιτρέψτε μας να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Παπαδόπουλο,SEP Market, ο οποίος αγκάλιασε την πρόταση μας να τοποθετηθεί ένα καλάθι στα καταστήματα του από τις αμέσως επόμενες ημέρες, στο οποίο θα έχουν την δυνατότητα να εναποθέσουν ότι επιθυμούν οι πελάτες του από είδη ξηράς τροφής και μακράς διάρκειας. Αγκάλιασε την πρόταση μας όχι απλά με ευαισθησία αλλά όπως αρμόζει σε ανθρώπους που κατανοούν τι πάει να πει ανταπόκριση ως υποχρέωση απέναντι σε ανθρώπους που έχουν έρθει αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις.
Προσδοκούμε στην ανταπόκριση σας καθώς στο όμορφο ταξίδι της ζωής μας με τις χαρές μα και τις λύπες του κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος του καθώς δεν υπάρχουν ρήτρες εγγύησης καλής και ασφαλούς διαβίωσης αλλά είμαστε εδώ παρόντες αλληλέγγυα ο ένας για τον άλλο"
Κ.Μιτοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]