ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κάλεσμα Συμμετοχής Στις Εκδηλώσεις Για Το Πολυτεχνείο Απο Τον Σύλλογο Γυναικών Ν. Ιωαννίνων Της ΟΓΕ

Σύλλογος Γυναικών ν. Ιωαννίνων της ΟΓΕ
Ο Σύλλογος Γυναικών ν. Ιωαννίνων της ΟΓΕ καλεί τις γυναίκες του νομού να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις για την 44η επέτειο του λαϊκού ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου.
Ειδικότερα, την Παρασκευή 17/11 στις 12 το μεσημέρι στη κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Πολυτεχνείου στη Δόμπολη και στη πορεία το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 17:30μ.μ. από τη Δόμπολη.
Καλούμε τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να καταδικάσουν τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τους πολέμους, την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας στους ανταγωνισμούς αυτών που για τα συμφέροντά τους αιματοκυλούν τους λαούς.
Την ώρα που η κυβέρνηση διατηρεί και επεκτείνει τις υπάρχουσες βάσεις του ΝΑΤΟ, σχεδιάζει και νέες, από τη Σούδα μέχρι την Αλεξανδρούπολη και τον Άραξο, συνοδεύει την επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα με την εμπλοκή της χώρας στα σχέδια και τους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών. Την ίδια ώρα κατακρεουργεί μισθούς και συντάξεις αλλά προχωρά σε εξοπλιστικές δαπάνες και προγράμματα στο όνομα των «συμβατικών υποχρεώσεων» της χώρας.
Οι γυναίκες του καθημερινού μόχθου ενώνουμε τη φωνή μας με τα σωματεία και τους φορεί, παλεύουμε ενάντια στην πολιτική που μας καταδικάζει να ζούμε με ψίχουλα, που αιματοκυλά και ξεριζώνει λαούς, που αποτελεί μόνιμη απειλή για τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]