«Δεν ήταν ατύχημα» - Τι κατέθεσε ο διευθυντής τοξικολογίας και ιατροδικαστής για τον λέκτορα του ΑΠΘ που κατηγορείται για δολοφονία με αρσενικό

Συνεχίζεται η δίκη του λέκτορα του ΑΠΘ που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε με αρσενικό την 34χρονη σύζυγό του και την 85χρονη γιαγιά της, τον Αύγουστο του 2013.

Σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα της δίκης που άρχισε χθες, για την υπόθεση με τον λέκτορα του ΑΠΘ που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε με αρσενικό την σύζυγο του και την γιαγιά της.

Η δίκη ξεκίνησε με τον διευθυντή εργαστηρίου τοξικολογίας και ιατροδικαστή του ΑΠΘ, Νικόλαο Ράικο, να καταθέτει ως μάρτυρας.

«Το πιο πιθανό είναι το αρσενικό να λήφθηκε διαλυμένο μέσα σε νερό» είπε ο κύριος Ράικος, ενώ σε ερώτηση της πολιτικής αγωγής αν ήταν έγκλημα ή ατύχημα, είπε πως «δεν ήταν ατύχημα»

«Μέτα το θάνατο τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν έκθεση σε αρσενικό που συνιστούν οξεία και χρονιά δηλητηρίαση. Υψηλές συγκεντρώσεις αρσενικού σε τέτοια νούμερα, που ούτε πειραματικά δεν επιβεβαιώνονται στην βιβλιογραφία» είπε στην κατάθεση του ο Νικόλαος Ράικος και στη συνέχεια ανέφερε πως «από τα δείγματα προκύπτουν τρεις οξείες δηλητηριάσεις μέσα σε 20 μέρες για την 35χρονη και μια για την 85χρονη στο ίδιο διάστημα τον Αύγουστο του 2013».
 seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]