ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Μήνυμα νίκης Γιώργου Καμίνη απο Αθήνα !

ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο πραγματοποίησε ο Γιώργος Καμίνης την κεντρική του ομιλία, χθες, Τετάρτη 1η Νοεμβρίου ο Γιώργος Καμίνης στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Αθλητικού Συλλόγου. «Πριν από τρεις μήνες δήλωσα παρών στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της παράταξης. Σήμερα, ήδη όλα είναι διαφορετικά και η απόδειξη βρίσκεται μέσα σε αυτό το γήπεδο, με τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών σε αυτή την εκδήλωση, αλλά και στην κοινωνία, που σπάει τις επιδιώξεις των κλειστών μηχανισμών» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.
Ο Γιώργος Καμίνης κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές: «Στις 12 Νοεμβρίου ψηφίστε, πάρτε την αλλαγή στα χέρια σας, για να μετασχηματίσουμε μαζί το κομματικό σύστημα. Ψηφίστε για να νικήσει η κοινωνία αντί για την απομόνωση, το αύριο αντί για το χθες, η συναίνεση αντί για το διχασμό. Τώρα αρχίζουν όλα».
«Τα κόμματα πρέπει να μοιάζουν με τη ζωή των ανθρώπων. Σήμερα θυμίζουν στρατό. Πιστεύω σε ένα κόμμα συλλογικό όχι αρχηγικό, συνεργατικό όχι συγκεντρωτικό, ανοιχτό όχι καθοδηγητικό, ένα κόμμα που θα στηρίζεται στην συμμετοχή, θα επιζητά την άλλη άποψη. Ετσι θα κατακτήσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Γιατί δεν θα αλλάξουμε την Ελλάδα χωρίς τους πολίτες. Και οι πολίτες δεν θα μας εμπιστευτούν, αν δεν αλλάξουμε το κόμμα» δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]