Ο καιρός σήμερα

 Aίθριος καιρός σε όλη την Ελλάδα, με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις που σήμερα Παρασκευή στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι περισσότερες. Τοπικές ομίχλες θα σχηματίζονται τα πρωινά στα ηπειρωτικά, αλλά και κοντά σε κλειστές θάλασσες (κόλπους). Παγετός  λόγω της ξαστεριάς στις βορειότερες και ορεινότερες περιοχές τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις μη ξεπερνώντας τις 3-4bf στα πελάγη. Η θερμοκρασία τις μεσημβρινές ώρες θα ανέλθει στα πεδινά τμήματα στους 19-20 βαθμούς κελσίου, ενώ στις ορεινές περιοχές τους 15-16 βαθμούς κελσίου.

Αθήνα: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περισσότερες  σήμερα  Παρασκευή και τοπικά περιορισμένη την ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί στα 2-3bf και  η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πυκνότερες σήμερα  Παρασκευή και περιορισμένη την ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί εξασθενημένοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Πάτρα: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις,. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΝΔ στα 3-4bf στον Πατραϊκό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς κελσίου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Στράτος Αυγερινός//xalazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]