ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πρέβεζα:Δράσεις Για Την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Η Παγκόσμια Ημέρα για τον Διαβήτη γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διαβήτη (IDF) και υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το παγκόσμιο κοινό για την ύπουλη αυτή αρρώστια, η οποία προκαλεί το θάνατο τουλάχιστον 3.000.000 ανθρώπων ετησίως.
Στα πλαίσια της ενημέρωσης και εορτασμού αυτής της ημέρας την Τρίτη 14 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, κατά τις πρωϊνές ώρες και από 10:00 έως και 13:00 θα πραγματοποιηθούν , από το σύλλογό μας σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας και με την ενεργό συμμετοχή των νοσηλευτών των προγραμμάτων “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” του Δήμου και της Νέας Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΝΕ.ΔΗ.Κ.Ε.Π), δωρεάν μετρήσεις σακχάρου στους πολίτες της πόλης μας καθώς και ενημέρωση των πολιτών για τον διαβήτη  στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δήμου Πρέβεζας.
Επίσης, η Διεθνής Ομοσπονδία για τον Διαβήτη- IDF έχει αφιερώσει το 2017 στην γυναίκα ως «Women and Diabetes» - Γυναίκες και Διαβήτης. Στα πλαίσια αυτής της δράσης ο σύλλογός μας διοργανώνει ενημερωτική δράση με θέμα «Διαβήτης κύησης», την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017  στην αίθουσα Αθανασιάδη (πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης) του Δήμου Πρέβεζας το απόγευμα ώρα 18:00 μ.μ. Στην δράση αυτή θα συμμετέχει ο μαιευτήρας- χειρουργός γυναικολόγος κος Μπακόλας Γεώργιος και η μαία, σύμβουλος μητρικού θηλασμού κα Κυριακού Μιρέλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]