Ο Σκορπιός -προσεχώς- ξενοδοχείο για λίγους...

Με το νέο έτος αναμένεται να ξεκινήσουν τελικά οι πρώτες εργασίες της μεγάλης επένδυσης στο Σκορπιό από το Ρώσο κροίσο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, αφού ύστερα...
από τρεις μήνες καθυστέρησης η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων υπέγραψε τον φάκελο του project των 120 εκατομμυρίων ευρώ. 

Παρόλο που τα έργα έπρεπε να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα η καθυστέρηση αυτή μεταθέτει την έναρξη των εργασιών για το νέο έτος. Μέσα στο Δεκέμβριο αναμένεται να ανοίξουν οι φάκελοι των προσφορών από τις εταιρείες που έχουν ήδη προσεγγίσει την πλευρά του Ρώσου κροίσου για το επενδυτικό του σχέδιο.
Ο κ. Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια αλλά και την απογοήτευσή του για το γεγονός πως ενώ οι συνεργάτες του, ήδη από τον περασμένο Ιούλιο, είχαν καταθέσει τον φάκελο με όλα τα στοιχεία που απαιτούνταν προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής και αναπαλαίωσης των κατοικιών στο Σκορπιό, η υπόθεση είχε «κωλύσει» για ανεξήγητο λόγο στο γραφείο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα. 

Μπροστά στο ενδεχόμενο να ματαιωθεί η μεγάλη επένδυση, ο κ. Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ εξέτασε μάλιστα την πιθανότητα να κινηθεί νομικά και να επιλέξει το δρόμο της Δικαιοσύνης προκειμένου να δοθεί λύση, τη στιγμή μάλιστα που η κυβέρνηση ήταν θετική στη συγκεκριμένη επένδυση. 

Τελικά, μόλις πριν από λίγα 24ωρα υπογράφτηκε από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χαλικιά ο φάκελος και αποφεύχθηκε η αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου από την πλευρά του Ρώσου μεγιστάνα. 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]