ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δείτε ποια αυτοκίνητα..φέτος απογοήτευσαν τους κατόχους τους ..[λίστα]

Η μεγάλη έρευνα Autocheck, γίνεται από το AutoΤρίτη για 4η συνεχή χρονιά. Δείτε τα πρώτα φετινά αποτελέσματα και ψηφίστε και εσείς, ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές. Ποιες μάρκες πήραν βαθμολογία 100% και ποια μάρκα βρίσκεται στον πάτο του πίνακα;
Ξεπέρασαν τις 400 οι αναφορές σας αυτόν το μήνα και έτσι μπορούμε να έχουμε τα πρώτα φετινά αποτελέσματα. Προς το παρόν λείπουν κάποιες μάρκες, καθώς δεν υπάρχουν αρκετές αναφορές για αυτές.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, συνολικά 5 μάρκες επιβραβεύθηκαν από τους κατόχους τους με βαθμολογία 100%, ενώ συνολικά 11 είναι οι εταιρείες με σκορ πάνω από 85% στην ικανοποίηση των ιδιοκτητών τους.
Έτσι, KIA, Mazda, Mercedes, Mitsubishi και Nissan, πήραν το «απόλυτο», ενώ οριακά πιο κάτω βρίσκονται οι Hyundai με 98% και Toyota με 97%. Τέλος πάνω από 90% βαθμολογία πήρε και η Alfa Romeo, με 94%, παίρνοντας την 8η θέση. 

Η έρευνα συνεχίζεται. Κάντε και εσείς την αναφορά σας!

*Τι είναι το Autocheck;
Η έρευνα «Autocheck – ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές», γίνεται από το AutoΤρίτη για 4η συνεχή χρονιά φέτος. Στόχος της, να καταγράψει το πόσο ευχαριστημένοι αισθάνονται οι καταναλωτές, από το αυτοκίνητο τους. Βλάβες, τιμές service, διαθεσιμότητα και τιμές ανταλλακτικών και κυρίως συμπεριφορές αντιπροσωπειών… μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, είναι τα θέματα που επιβραβεύουν, ή κοκκινίζουν, αντίστοιχα. 

Οι αναφορές σας έχουν ξεπεράσει τις 3.200 και εμφανίζονται όλες ταξινομημένες ανά μάρκα. Μόλις ολοκληρωθεί και η φετική έρευνα, θα δημοσιεύσουμε και τα συγκεντρωτικά σκορ για όλη την 4ετία, κάθε μάρκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]