ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός

Πρόσκαιρη  μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας μας σήμερα Σάββατο 04/11/2017. Τοπικές βροχές και καταιγίδες  θα σημειωθούν  από νωρίς το πρωί σε περιοχές της ανατολικής, κεντρικής και νότιας χώρας, με τα εντονότερα φαινόμενα να εκδηλώνονται στις Σποράδες, στην Εύβοια, σε περιοχές της Ανατολικής Στερεάς, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Η κακοκαιρία βαθμιαία έως το βράδυ θα περιοριστεί στα νότια και έως τα ξημερώματα της Κυριακής τα φαινόμενα αναμένεται να σταματήσουν.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 και τοπικά 18 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 3 έως 16 στη βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 19 και τοπικά 20 στη δυτική Ελλάδα, από 7 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 11 έως 19 και τοπικά 20 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες  διευθύνσεις έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι κυρίως βόρειοι έως 6 και τοπικά μετά το μεσημέρι 7  μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια - βορειοανατολικά έως 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 10 έως 14 και τοπικά 15 βαθμούς βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους, ενώ στα βόρεια και ανατολικά τμήματα είναι πιθανόν να σημειωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια – βορειοανατολικά έως 5 και τοπικά μετά το μεσημέρι 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
πηγη weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]