Ανάδοχος για το διαγωνισμό Προμήθειας Ομπρελών Κοινοχρήστων Χώρων στο Δήμο Αρταίων

Ανάδοχος για το διαγωνισμό Προμήθειας Ομπρελών Κοινοχρήστων Χώρων στο Δήμο Αρταίων
Στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αρταίων αποφάσισε την κατακύρωση του διαγωνισμού για την «Προμήθεια Ομπρελών για Κοινοχρήστους Χώρους». Πλέον, με την παράδοση των ομπρελών που θα γίνει στις αρχές του νέου έτους θα αντικατασταθούν οι ήδη υπάρχουσες τέντες, ομπρέλες κα
ι μόνιμες κατασκευές σε όλους τους κοινοχρήστους χώρους με τις νέες ομπρέλες που θα προμηθευτεί ο Δήμος. 
Επιπλέον, σε άλλη της απόφαση, η Οικονομική Επιτροπή γνωμοδότησε την κατακύρωση της προμήθειας για την σίτιση των μαθητών του Μουσικού Σχολείου για το έτος 2017-2018 στην ΑΝΟΣΤΡΟ ΑΞΕΕ με προσφορά 2,89€ ανά μερίδα πλήρους γεύματος.
Στην εταιρία «Α. Τσώρος-Λ Σακκάς Ο.Ε.»  κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός του έργου «Αντικατάσταση στέγης Δημοτικού Σχολείου Πλησιών», προϋπολογισμού 23.880€, στο οποίο στεγάζεται ο Σύλλογος «Επιστήθιοι Φίλοι». 
Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε την έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης ύψους 4.900€ με το ΦΠΑ, για την εκπόνηση εργασίας συμβουλευτικής υποστήριξης για την προώθηση της απασχόλησης στο Δήμο Αρταίων. Με τις υπηρεσίες αυτές θα προσφερθεί βοήθεια στο Τμήμα Απασχόλησης προκειμένου να συνταχθεί ένα παραδοτέο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξεύρεση και αξιοποίηση πόρων μέσω ΕΣΠΑ και άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]