Ξεκίνησαν οι προσφορές της Black Friday

Όλο και περισσότερες είναι οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν ενεργά στο θεσμό της Black Friday με πολλές εξ αυτών να έχουν ήδη ξεκινήσει να πωλούν προϊόντα σε προσφορές κι άλλες να προαναγγέλουν τα προϊόντα και τις εκπτώσεις που θα κάνουν. Πολλές επεκτείνουν την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων και της μεγάλης κατανάλωσης σε ολόκληρη την εβδομάδα ενώ άλλες δελεάζουν τους καταναλωτές με το τι θα διαθέσουν την Μαύρη Παρασκευή.

Η πρώτη αλυσίδα που μπήκε και φέτος στον χορό της Black Friday, ήταν τα καταστήματα προϊόντων τεχνολογίας και βιβλίων Public. Μετρώντας αντίστροφα τις μέρες στην ειδική σελίδα του ιστότοπού της η εταιρεία προαναγγέλει πως θα έχει μεγάλες εκπτώσεις τόσο σε τεχνολογικά όσο και σε gaming προϊόντα. Samrtphones, βιντεοκάμερες, τηλεοράσεις, laptop καθώς και παιχνιδομηχανές παρουσιάζονται με εκπτώσεις εώς και 38%.

Mε δυο ευφάνταστα σποτάκια ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο θεσμό της Black Friday και η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών στη χώρα, η Κωτσόβολος. Όπως μάλιστα ανακοινώνει στο site της οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν προϊόντα όπως λευκές συσκευές με εκπτώσεις που αγγίζουν το 50% και πολλά ακόμα όπως υπολογιστές, παιχνιδομηχανές, laptop, smartphones και άλλα σε αντίστοιχα χαμηλές τιμές.

Με βίντεο και προωθητικές ενέργειες προετοιμάζει το κλίμα και η Media Markt η οποία ανακοινώνει πως οι προσφορές θα κορυφώνονται όσο πλησιάζουμε προς την Μαύρη Παρασκευή ενώ προτρέπει και τους καταναλωτές να γίνουν επαγγελματίες blackfridayers. Όπως επισημαίνει οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν λογαριασμό, να δηλώσουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν στη Wish List τους ή να κατεβάσουν το media markt app για να ενημερωθεί για τις συσκευές σε προσφορά. Ήδη από σήμερα βέβαια υπάρχουν 35 προϊόντα , τα οποία ονομάζει Black Friday Sneak Peek με μεγάλες εκπτώσεις.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα όπου γιορτάζουν τη Black Friday με μοναδικές προσφορές, όπως έκαναν και πέρυσι.

Εγκλήματα τιμής, όπως τα χαρακτηρίζει, θα κάνει και το Πλαίσιο το οποίο ζητά από τους καταναλωτές να καταχωρήσουν το email τους για να ενημερωθούν πρώτοι για τις νέες προσφορές.




Χαρούμενους υπόσχεται να κάνει τους καταναλωτές και το Mc Arthur Glen την Παρασκευή, καθώς θα μπορούν να ψωνίσουν αγαπημένες και γνωστές μάρκες με επιπλέον εκπτώσεις που φτάνουν έως και 80%.

Για τους μικρούς φίλους εκπτώσεις έχει ανακοινώσει και ο Moustakas μέσω ραδιοφωνικών σποτ προαναγγέλοντας πως την Μεγάλη Παρασκευή με την αγορά ενός παιχνιδιού το δεύτερο θα είναι με έκπτωση 50%.

Αντιστοίχως και το εμπορικό κέντρο RIVER WEST ανακοινώνει ότι θα συμμετέχει στο θεσμό με εκπτώσεις σε ρούχα και αξεσουάρ, είδη σπιτιού, βιβλία, κοσμήματα, καλλυντικά και υπηρεσίες κομμωτηρίου που θα φτάνουν και το 70%.

Για καλλυντικα και λοιπά φαρμακευτικά είδη μπορεί να επισκεφτεί κανείς και το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmacy295 το οποίο θα στείλει στο email των καταναλωτών τις προσφορές που θα φτάνουν έως και το 80%.

Παρόν στην Black Friday δηλώνει και το online φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr με εκπτώσεις και δώρα σε πολλά προϊόντα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι καταναλωτές είναι να καταχωρήσουν το email τους για να ενημερωθούν εγκαίρως για όλες τις προσφορές.

Στον θεσμό της Black Friday συμμετέχουν και τα καταστήματα καλλυντικών SEPHORA. H εταιρεία προανήγγειλε μοναδικές εκπτώσεις.

Για ανανέωση στην ιδιαίτερη καρνταρόμπα σας μπορείτε να επισκεφτείτε την εταιρεία Oysho  η οποία από τις 23 Νοεμβρίου στις 22.00 μ.μ μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου στις 23.59 μ.μ θα έχει έκπτωση έως και 20% σε ρούχα και εσώρουχα τόσο στα ηλεκτρονικά όσο και στα φυσικά καταστήματα.

Ρούχα σε εκπτώσεις έως και 40% για ηλεκτρονικές αγορές καθόλη την εβδομάδα σε περιορισμένα ωστόσο αποθέματα θα προσφέρουν και τα καταστήματα H&M σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους.

Μια ακόμα επώνυμη εταιρεία ενδυμάτων που θα συμμετάσχει στην Μαύρη Παρασκευή είναι και η Prince Oliver, με προσφορές κι εκπτώσεις έως 20% που θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο.

Αεροπορικές θέσεις από 9,99 ευρώ προσφέρει και η Ryanair αλλά όπως επισημαίνει θα πρέπει να είστε γρήγοροι. Η αεροπορική μάλιστα εορτάζει την Μαύρη Παρασκευή ολόκληρη την εβδομάδα βγάζοντας νέες θέσεις με χαμηλές τιμές καθημερινά.

Στο χωρό των εκπτώσεων της Μαύρης Παρασκευής συμμετέχουν τα super market με την Black Friday από τα Lidl σε επιλεγμένα προιόντα και μόνο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
 insider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]