Ιωάννινα:Παρουσίαση Του Βιβλίου "Μια Καινούργια Μέρα Ξεκινάει" σήμερα Σάββατο 4/11

Οι εκδόσεις Φυλάτος, με την υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Δημήτρη Ράντογλου: «Μια καινούρια μέρα ξεκινάει…», τo Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 7 μ.μ., στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

ο κ. Πουλίζος Χριστόφορος, (δάσκαλος),

η κ. Ντάφλου Νικολέττα, (βιβλιοθηκονόμος),

ο Συγγραφέας και ο Εκδότης.

Η οικογένεια του πασίγνωστου και πάμπλουτου δικηγόρου Παπαρρηγόπουλου Αλέξη κατακεραυνώνεται από πολλαπλές δοκιμασίες που διαταράσσουν τα γαλήνια νερά της. Οι οικογενειακοί δεσμοί τρίζουν συθέμελα, όταν γιος και πατέρας έρχονται σε ρήξη, υπνωτισμένοι από τη μαγεία του έρωτα, ενώ βρίσκονται εν αγνοία τους, κάτω από τη σκιά ενός οργανωμένου εγκλήματος.

Η μητέρα του Αλέξη, γιαγιά Τέμα, που ζει εδώ και δέκα χρόνια στη γενέτειρά της, την Γκάνα της Αφρικής, έπειτα από τη λήψη ενός δραματικού γράμματος, αποφασίζει χωρίς δισταγμό να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Ποιες απρόσμενες εξελίξεις έχουν κλονίσει την οικογενειακή γαλήνη των αγαπημένων της και πώς πιστεύει ότι μπορεί να τους βοηθήσει επιστρέφοντας πίσω στη χώρα που μεγάλωσε και δημιούργησε τη δική της οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]