Στα Ιωάννινα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το 3ο προσυνέδριο της ΝΔ Αύριο στη Θεσπρωτία [βίντεο]

Στα Ιωάννινα βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ,για το  3ο Προσυνέδριο του κόμματος.
Το συνέδριο που είναι στοχευμένο στους πολίτες που δοκιμάζονται περισσότερο απο την κρίση ,διεξάγεται στο ξενοδοχείο Epirus Palace  και θα εξελιχθεί   σε τρεις ενότητες :

- Στηρίζοντας στην πράξη αυτούς που το έχουν ανάγκη.
- Οι σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες Υγείας για όλους.
- H επόμενη μέρα για την κοινωνική ασφάλιση.
Ο πρόεδρος της ΝΔ  που έφτασε πριν απο λίγη ώρα στο χώρο του προσυνεδρίου ,αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να αναλύσει την πρόταση της ΝΔ για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα .
Παράλληλα ο κ.Μητσοτάκης θα παρουσιάσει προτάσεις για τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος ,ενώ ιδιαίτερη συζήτηση αναμένεται για το πώς θα διανεμηθεί το όποιο υπερπλεόνασμα,με το κόμμα της ΝΔ να προτείνει να δοθεί στους οικονομικά αδύναμους και στις ανάγκες της αγοράς.
Αύριο το  πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου ,Αλέξανδρο Καχριμάνη και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ηγουμενίτσα ,όπου θα συναντηθεί με κτηνοτρόφους στην Κορύτιανη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας και το Ειδικό Σχολείο Ηγουμενίτσας.
Κατά την αυριανή σύντομη περιοδεία του στη Θεσπρωτία ,ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με κατοίκους της περιοχής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]