ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Μητσοτάκης στο 3ο Προσυνέδριο :Η Στήριξη των αδύναμων ..στο επίκεντρο της ΝΔ

Νέες και καλύτερες θέσεις εργασίας ,μείωση ασφαλιστικών εισφορών ,ενίσχυση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος ,κατ'οίκον διανομή φαρμάκων για  όσους πάσχουν απο βαριά και χρόνια νοσήματα ,είναι  κάποιες απο τις προτάσεις που παρουσιάστηκαν  απο τον πρόεδρο της ΝΔ   στο 3ο προσυνέδριο του κόμματος που έλαβε χώρα στα Ιωάννινα .
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,υπογραμμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ,  είναι ένα Κόμμα το οποίο προέρχεται από την ήττα της αριστεράς, κατάφερε τελικά και ζημίωσε τους λιγότερο προνομιούχους. Το έκανε διότι αύξησε τους φόρους, διότι έκοψε το ΕΚΑΣ, διότι κόβει μία σειρά από επιδόματα. Το 2018 θα κοπούν μία σειρά από επιδόματα μέσα στα οποία είναι και η περαιτέρω περικοπή του επιδόματος θέρμανσης, κάτι το οποίο ενδιαφέρει ιδιαίτερα  τον κόσμο της Ηπείρου.
Ταυτόχρονα  ο ΣΥΡΙΖΑ προσβάλει και την αξιοπρέπεια των πιο αδύναμων. Είναι  αυτός ο οποίος δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ. Επιτρέπει συχνά να δοκιμάζεται η αξιοπρέπεια των ανθρώπων στις ουρές στα νοσοκομεία  και στο μετρό ,καθώς δεν είναι ικανοί να εφαρμόσουν σχέδιο για το ηλεκτρονικό εισιτήριο"σημείωσε χαρακτηριστικά .
Η ΝΔ έχει εντελώς διαφορετική αντίληψη που δεν θέλει να αξιώσει την κοινωνία προς τα κάτω .
Επεξεργάζεται ένα γενναίο  και τολμηρό μεταρρυθμιστικό σχέδιο ,που θα παρουσιαστεί στο 11ο συνέδριο του κόμματος.
Οι άνθρωπι που ζουν υπο ακραίες συνθήκες φτώχειας χρειάζονται υποστήριξη ,τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Μητσοτάκης ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ελέχιστο εγγυημένο εισόδημα που στοχεύει ,στη σταδιακή επανένταξη στην αγορά εργασίας ,που εφαρμόστηκε πιλοτικά το 2014 και αρχικά πολέμησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενος στον Τομέα Κοινωνικής Ασφάλισης ,ο κ.Μητσοτάκης εξήγγειλε μείωση εργοδοτικών εισφορών και βασική εθνική σύνταξη με ρήτρα ανάπτυξης .
Δοκιμάζεται η ανθρωπινη αξιοπρέπεια στον  Τομέα της Υγείας ,επισήμανε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ ,με  ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό ,για να  γνωστοποιήσει πως στο σχεδιασμό της ΝΔ οι υγιειονομικές περιφέρειες θα γίνουν 13 ,όσες και οι διοικητικές ,με την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας να περνά στις ευθύνες της τοπικής αυτοδιοίκησης ,για να υπάρχει  όπως είπε ,ευελιξία στην κατανομή πόρων και στη στελέχωση με προσωπικό.
Ο κάθε ασθενής θα αποκτήσει  όπως είπε ο κ.Μητσοτάκης  ηλεκτρονικό φάκελο ,ο οποίος θα είναι προσβάσιμος σε όλους τους παρόχους υγείας .
Αναφερόμενος στις διοικήσεις των νοσοκομείων είπε χαρακτηριστικα"Δεν πρόκειται να ανεχτώ στις διοικήσεις των νοσοκομείων να τοποθετούνται αποτυχημένοι βουλευτές και κομματικά στελέχη τα οποία αναζητούν μια αργομισθία στο  Δημόσιο. Αυστηρή αξιολόγηση δομών, προσώπων και διοικήσεων. Συγκεκριμένη στοχοθεσία, εξορθολογισμός του συστήματος προμηθειών και κυρίως μέτρηση του παραγόμενου αποτελέσματος ώστε να μπορούμε πραγματικά να αξιολογούμε, να βελτιωνόμαστε, να επιβραβεύουμε και να «τραβάμε και το αυτί» εκεί που πραγματικά χρειάζεται"
Παράλληλα δεσμέυτηκε για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου,ενώ εξήγγειλε 1.000 ευρώ αφορολόγητο για το πρώτο παιδί και 2.000 για το δεύτερο ,τονίζοντας πως κανένα παιδί δεν θα μένει εκτός παιδικού σταθμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]