ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Εννέα ακόμη παραστάσεις για τον «Θοδωρή ετών 33 μ.χ.»!

Εννέα ακόμη παραστάσεις για
 τον «Θοδωρή ετών 33 μ.χ.»!
Πάνω από 1.200 θεατές απόλαυσαν ως τώρα τις περιπέτειές του…

Το Γιαννιώτικο θεατρόφιλο κοινό αγκάλιασε θερμά τον «Θοδωρή», ο οποίος στα 33 του χρόνια ονειρεύεται να ολοκληρώσει το πρώτο του θεατρικό έργο, να γοητεύσει την πανέμορφη ηθοποιό/σερβιτόρα Κοραλία, να ξεπεράσει το φίλο/alter ego του Ντόριαν, να αναμετρηθεί με τους γονείς του και να αλλάξει επιτέλους τη ζωή του!
Κάτι παραπάνω από 1.200 θεατές παρακολούθησαν μέχρι σήμερα τις παραστάσεις του έργου «Θοδωρής 33 μχ» των Γ. Ριζόπουλου και Θ. Μπαλωμένου που ανεβάζει για τη χειμερινή σεζόν το Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14) και η ανταπόκρισή τους στη νεανική αυτή κωμωδία με τις καίριες υπαρξιακές προεκτάσεις είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδης. «Ο «Θοδωρής», πριν κλείσει τον «κύκλο» του, θα παρουσιαστεί για εννέα ακόμη παραστάσεις, τα τριήμερα 1 - 3, 8 - 10 και 15 - 17 Δεκεμβρίου, ημέρες Παρασκευή (ώρα 21.15) – Σάββατο (ώρα 21.15) – Κυριακή (ώρα 20.00), για όσους δεν πρόλαβαν να τον απολαύσουν!
Οι συντελεστές
Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Χρήστος Χρήστου και Γεωργία Διακοπούλου, τη μουσική ο Σπύρος Γραμμένος, τα σκηνικά και τον σχεδιασμό φωτισμού ο Γιάννης Κράβαρης, τα κοστούμια η Μαριαλέννα Ζωγάκη. Οι χορογραφίες είναι των Φανής Σκεντέρη και Άνιας Ντοτσένκο, το Video Mapping του Κωστή Εμαννουηλίδη, η φωτογράφιση – τρέιλερ του Μενέλαου Συκοβέλη, τα γραφιστικά του Αντώνη Χρήστου. Χειριστής ήχου και φωτισμού ο Γιάννης Παπαγεωργίου. Παίζουν οι Ναταλία Μίγδου, Χρήστος Χρήστου, Πέτρος Χριστακόπουλος.
***
Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ και 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων).
 Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 26515 54505 & 6978047081.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]