Στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Θεσσαλονίκης Philoxenia και πάλι η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας.

Στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Θεσσαλονίκης Philoxenia έδωσε και πάλι το παρόν η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων με αρκετά από τα μέλη της όπως επίσης και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου , τον Δήμο Πρέβεζας αλλά και τους Ξεναγούς – Περιηγητές που ασχολούνται επαγγελματικά με τον τουρισμό έδωσαν μια δυναμική παρουσία για την εκπροσώπηση του Νομού Πρέβεζας στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου. Φυσικά δώσαμε πληροφορίες για τα δυνατά συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας όπως παραλίες , αρχαιολογικούς-ιστορικούς χώρους , ποτάμια , λίμνες , αεροδρόμιο , λιμάνι , Μαρίνα , οδικούς άξονες κ.α. Επίσης δώσαμε πληροφορίες για τα καταλύματα και τις παροχές που μπορεί να βρεί ο επισκέπτης στην περιοχή μας.

Σε ένα ανανεωμένο περίπτερο σύγχρονου σχεδιασμού με παρουσίες νέων ανθρώπων που έδιναν πληροφορίες κάθε στιγμή στους επισκέπτες της Έκθεσης. Υποδεχτήκαμε στο περίπτερο την Υπουργό Τουρισμού Κα Κουντουρά , τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Κο Τάσιο , την Διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κα Χρηστίδου , Δημάρχους , Τουριστικούς Πράκτορες και άλλους.

Ευχαριστούμε θερμά τους Τοπικούς Παραγωγούς που πρόσφεραν τοπικά προϊόντα για το stand του περιπτέρου της Έκθεσης.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επιλεγμένες συναντήσεις B2B με Τουριστικούς Πράκτορες του εξωτερικού όπου υπήρχαν 116 hosted buyers από 35 χώρες στους οποίους έγινε ανάλυση των τουριστικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας αλλά και τον τρόπο μετάβασης στην περιοχή μας. Στους επιλεγμένους Buyers δόθηκαν τα στοιχεία επικοινωνίας της Νέας Ένωσης όπως επίσης θα δοθούν και στα μέλη της Νέας Ένωσης τα στοιχεία επικοινωνίας των buyers για επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Στράτο Ιωάννου και την Περιφέρεια Ηπείρου που μας φιλοξένησαν στο περίπτερό τους , τον Δήμαρχο Πρέβεζας Κο Χρήστο Μπαίλη , τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας Κο Ευάγγελο Συγκούνα τους Υπαλλήλους του Δήμου και της Περιφέρειας όπως επίσης και κάθε έναν που προσέφερε τις υπηρεσίες του για την προβολή της περιοχής μας. Η Συλλογικότητα θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]