Ο καιρός σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες και τοπικές βροχές στο Ιόνιο και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.Σταδιακά από το απόγευμα και από τα δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες τα ξημερώματα της Δευτέρας θα ενταθούν και θα επεκταθούν ανατολικότερα, ενώ ενδέχεται να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν αργά τη νύχτα της Κυριακής κυρίως στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου.
.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 και τοπικά 18 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 3 έως 15 στη βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 16 και τοπικά 17 στη δυτική Ελλάδα, από 8 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 9 έως 18 και τοπικά 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς έως 4 και τοπικά στα πελάγη 5 με 6 μποφόρ, με τάση περαιτέρω ενίσχυσης από το βράδυ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε σποραδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν, ενώ από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα νότια έως 3 μποφόρ με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Στη Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ξημερώματα Δευτέρας, θα σημειωθούν τοπικές βροχές κατά τόπους έντονες Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]