ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πανεπ.Ιωαννίνων:Υποδοχή αλλοδαπών υποτρόφων του 24ου Προγράμματος Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού 2017-2018

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συνεχίζοντας τη δράση του στην κατεύθυνση της προώθησης και διάδοσης της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, υποδέχεται τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 09:30 στο Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε.) «Σταύρος Νιάρχος», τους αλλοδαπούς υποτρόφους του 24ου Προγράμματος Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού 2017-2018 του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.
Η τελετή υποδοχής των σπουδαστών θα γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος» με την παρουσία του Προέδρου του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ., Καθηγητή κ. Γεώργιου Καψάλη, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού.
Το 24ο Πρόγραμμα Ι.ΚΥ., που ξεκίνησε στις 13/11/2017, έχει χρονική διάρκεια οχτώ μηνών, και ολοκληρώνεται στις 13/7/2018. Σε αυτό συμμετέχουν πενήντα (50) αλλοδαποί υπότροφοι του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών από είκοσι επτά (27) διαφορετικές χώρες (Αζερμπαϊτζάν, Αίγυπτος, Αρμενία, Βενεζουέλα, Βιετνάμ, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γεωργία, Η.Π.Α., Ινδία, Ιορδανία, Ισπανία, Ιταλία, Καζακστάν, Κίνα, Κονγκό, Λετονία, Λευκορωσία, Μαυροβούνιο, Νιγηρία, Νότια Κορέα, Ουκρανία, Πολωνία, Ρωσία, Σερβία, Τουρκία, Χιλή) οι οποίοι φιλοξενούνται στις υψηλών προδιαγραφών κτηριακές εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κέντρου Ελληνικής Παιδείας Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης «Σταύρος Νιάρχος» (ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε.), κτήριο Διοίκησης και Ξενώνα.
Το εν λόγω πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού, που χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, ανέλαβε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μετά από σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και κατάθεση ανταγωνιστικών προτάσεων και υλοποιείται και φέτος από το ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. για 11η χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]