Από 22 Δεκεμβρίου Έως 2 Ιανουαρίου 2018 Το 4ο “Μαγικό Χωριό” Δήμου Ζηρού Στη Φιλιππιάδα

Από 22 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου 2018 το 4ο “Μαγικό χωριό” Δήμου Ζηρού στη Φιλιππιάδα

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του το 4ο Μαγικό Χωριό Δήμου Ζηρού στη Φιλιππιάδα, το οποίο θα διαρκέσ
ει έως τις 2 Ιανουαρίου 2018. Στόχος του Δήμου Ζηρού και της Κοινωφελούς Εταιρίας του Δήμου (Κ.Ε.ΔΗ.ΖΗ.) είναι να δοθεί για μία ακόμη χρονιά εορταστικό χρώμα στην πόλη της Φιλιππιάδας, στο Θεσπρωτικό, αλλά και σ' όλες τις Τ.Κ. του Δήμου Ζηρού.
Καλούνται οι σύλλογοι και οι φορείς που επιθυμούν να παρουσιάσουν δρώμενα, καθώς και Σχολεία που θα ήθελαν να παρουσιάσουν τις εορταστικές τους εκδηλώσεις στο “Μαγικό χωριό” να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.
Επίσης καλούνται επιχειρήσεις που επιθυμούν να στηρίξουν το εορταστικό πρόγραμμα και να έχουν στη διάθεσή τους στολισμένο ξύλινο σπιτάκι στον χώρο των εκδηλώσεων, να το δηλώσουν, επίσης μέχρι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται στον αντιδήμαρχο κ. Κατραχούρα Κωνσταντίνο στο τηλ. 6937005167 και στον εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτισμού κ. Γκάρτζιο Χρήστο στο τηλ. 6937 386343.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω έργων ανάπλασης που πραγματοποιεί ο Δήμος Ζηρού στην Κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας, το εορταστικό πρόγραμμα του 4ου 'Μαγικού χωριού' θα οργανωθεί στην Πλατεία 'Κωνσταντίνου Καραμανλή'.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]