ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

2ο CHRISTMAS NTOUGIAS BASKETBALL CAMP ..τα Χριστούγεννα στα Ιωάννινα!!

2nd CHRISTMAS NTOUGIAS BASKETBALL CAMP.



Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή των παιδιών. Φέτος, θα έχουν ένα λόγο παραπάνω, καθώς η NTOUGIAS BASKETBALL ACADEMY βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση του 2ου CHRISTMAS NTOUGIAS BASKETBALL CAMP.
Μπάσκετ και στις διακοπές των Χριστουγέννων λοιπόν και ετοιμαζόμαστε για πολλά παιδικά χαμόγελα, για δώρα, αλλά εκπλήξεις. Φέτος, ο μεγάλος προσκεκλημένος μας θα είναι πρώην διεθνής αθλητής, που πέρασε πολύ επιτυχημένα από το πρωτάθλημα της χώρας μας αγωνιζόμενος με την φανέλα της ΑΕΚ και του Απόλλωνα Πατρών και προπονητή ανάδειξης ταλαντούχων αθλητών, Μίρκο Μιλίσεβιτς.
Ο Μιλίσεβιτς, ως προπονητής, είναι ο άνθρωπος που ανέδειξε το μεγάλο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης και του Παγκόσμιου Μπάσκετ, Λούκας Ντόνσιτς, που έλαμψε φέτος στο Ευρωμπάσκετ.
Το 2ο CHRISTMAS NTOUGIAS BASKETBALL CAMP το οποίο θα διεξαχθεί στις 27-28-29 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, υπό την αιγίδα του ΠΕΑΚΙ από τις 9:00 ως τις 15:00 κάθε μέρα. Τα παιδιά, χωρισμένα σε ηλικιακά γκρουπ θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν αρκετές ώρες μαζί υπό τις οδηγίες του Μίρκο Μιλίσεβιτς μαθαίνοντας τα μυστικά του μπάσκετ από έναν εκπρόσωπο της μεγάλης των Πλάβι σχολής. Σημαντικό δώρο για τον MVP του Καμπ είναι μια δωρεάν συμμετοχή στο Καμπ του Μίρκο Μιλίσεβιτς, το καλοκαίρι του 2018 στο Βελιγράδι.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνο:6942560114, 6997067845, ntougiasbc@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]