Ιωάννινα: Το παιδικό κάθισμα έσωσε 18 μηνών παιδάκι μετά απο ανατροπή οχήματος [φωτο]

 Σήμερα το μεσημέρι  λίγo  πριν τις 15.00 οδηγός Ι.Χ.Ε οχήματος που κινούνταν στη Βλαχόστρατα λίγο πριν τη  διασταύρωση Σταυρακίου  και υπο συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του ,με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του  και στη συνέχεια να ανατραπεί .
Διερχόμενοι οδηγοί βλέποντας το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο στη μέση του οδοστρώματος   κάλεσαν ΕΚΑΒ και πυροσβεστική,  φοβούμενοι  για εγκλωβισμένους επιβάτες.
Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο οδηγός με το 18 μηνών παιδί του, που βρισκόταν στο πίσω  κάθισμα  δεμένο  με ασφάλεια στο εδικό κάθισμα για παιδιά .
 Ο πατέρας με το παιδάκι του διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ,ευτυχώς με ελαφρά τραύματα  και κυρίως για προληπτικούς λόγους.
Το γεγονός πως το παιδάκι δεν τραυματίστηκε σοβαρά  αποδεικνύει για μια ακόμη φορά  , πως το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου  είναι αυτό που στη περίπτωση τροχαίου ατυχήματος θα κρατήσει ένα μικρό  παιδί "δεμένο" με τη ζωή ,για αυτό και οι γονείς πρέπει να το  έχουν  πάντα κατάλληλα προσαρμοσμένο  στο αυτοκίνητό τους  .
Τα ακριβή αίτια του   ανωτέρω τροχαίου ατυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]