Εξετράπη της πορείας του με το αυτοκίνητό του ..και συνελήφθη με πάνω απο 100 κιλά κάνναβης [φωτο ΕΛ.ΑΣ]

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ
Απέτυχε η "επιχείρηση" μεταφοράς κάνναβης, συνολικού βάρους (118.638) γραμμαρίων απο 60χρονο ημεδαπό ,που κινούνταν με το Ι.ΧΕ. όχημά του σήμερα το πρωί στην Ιόνια Οδό (στο ύψος του κόμβου Αγγέλη Άρτας) .
Μόλις ο ηλικιωμένος  οδηγός   είδε  τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας αντιλήφθηκε επικείμενο αστυνομικό έλεγχο και προσπάθησε να τον αποφύγει .
Ανέπτυξε ταχύτητα και λίγο αργότερα,  εξήλθε της Ιόνιας Οδού στο ύψος της Αμφιλοχίας.
Μετά  απο " κινηματογραφική" καταδίωξη  , το όχημά του  εξετράπη της πορείας του ,ακινητοποιήθηκε   και έτσι έπεσε στα "δίχτυα" των αστυνομικών.
Σε έρευνα που ακολούθησε , βρέθηκαν στο εσωτερικό του  αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν -108- ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -118- κιλών και -638- γραμμαρίων,σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο.
Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 60χρονου συλληφθέντα σε περιοχή της Αττικής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ζυγαριές ακριβείας και ένα στιλέτο.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών κατασχέθηκε.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]