ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων Για τις εξελίξεις με το MARKETIN και τους εργαζόμενους του πρώην «Καρυπίδης»

Για τις εξελίξεις με το MARKETINκαι τους εργαζόμενους του πρώην «Καρυπίδης»

Το πρώτο μήνυμα το πήρε η εργοδοσία της MarketIN. Να φτάσει σε όλους τους εργοδότες ότι οι εργαζόμενοι με τα σωματεία μας είμαστε ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Οι εργαζόμενοι του πρώην «Καρυπίδης» ευχαριστούν όλους τους συναδέλφους από άλλους κλάδους, τους άνεργους, τους νέους που έδωσαν μαχητικό «παρών» στη σημερινή κινητοποίηση έξω από το MarketIN, για τη διεκδίκηση των δουλειών τους!
Ιδιαίτερα ευχαριστούν για τη συμπαράσταση όλους εκείνους που δεν πήγαν να ψωνίσουν από το σούπερ μάρκετ την ημέρα των εγκαινίων τους, κόντρα στις οργανωμένες φιεστές τους, στηρίζοντας τους εργαζόμενους που έμειναν χωρίς δουλειά.
Καταγγέλουμε την εργοδοσία της MarketINπου μπροστά στην κινητοποίηση των ταξικών σωματείων και του Εργατικού Κέντρου δε δίστασε να φέρει δυνάμεις των ΜΑΤ για να κάνουμε πίσω.
Ούτε τους πέρασε, ούτε θα τους περάσει! Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τη διεκδίκηση των δουλειών μας!
Με την αποφασιστικότητα μας και τη μαχητικότητα μας η εργοδοσία της MarketIN πιέστηκε και ζήτησε συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζόμενων και τους ίδιους τους εργαζόμενους που απαιτούν δουλειά. Αναγκάστηκαν να δεχτούν τα ονόματα των μη προσληφθέντων εργαζόμενων και δεσμεύτηκαν να έχουν θετική ανταπόκριση μέσα σε μία εβδομάδα.
Η θετική εξέλιξη μας δείχνει το δρόμο της συνέχειας, που είναι οργάνωση, μαζί με το σωματείο μας, κανένας μόνος του απέναντι στην εργοδοσία. Δεν επαναπαυόμαστε, τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα! Θα συνεχίσουμε με όλες τις μορφές να δίνουμε το μήνυμα στο MarketINκαι κάθε εργοδοσία ότι δεν παρατάμε τα δικαιώματα μας, είμαστε μια γροθιά με συναδέλφους από όλους τους κλάδους!
Τους προειδοποιούμε: Αν αθετήσουν το λόγο τους θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους!
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα. Λύσεις μαγικές δεν υπάρχουν. Κυβερνήσεις και αφεντικά που θα σκεφτούν τα δικά μας συμφέροντα δεν υπάρχουν. Στους ταξικούς αγώνες βρίσκονται οι λύσεις, με οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς, με μαζική οργάνωση στο σωματείο μας.

Δίνουμε το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού την Τρίτη 24/10, ώρα 18:30 στο Εργατικό Κέντρο, να «υποδεχτούμε» τον πρωθυπουργό και τα επιτελεία του. Η «ανάπτυξη» που μας διώχνει από τις δουλειές μας, που μας αφήνει απλήρωτους, που μας πετά στο δρόμο είναι γνωστή σε εμάς και τις οικογένειες μας.

Συνεχίζουμε τη μάχη για την επαναπρόσληψη των εργαζόμενων, χωρίς καμία απόλυση των νέων εργαζόμενων.

Ενημερώνουμε κάθε μέρα τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ, τους εργαζόμενους όλων των κλάδων, τις γειτονιές για τις εξελίξεις.

Δεν κάνουμε πίσω μέχρι να μπουν όλοι για δουλειά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]