ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Καταγγελία της Ταξικής Πορείας για την επέμβαση των ΜΑΤ στη χθεσινή κινητοποίηση έξω από τα Market-In

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ!



Η Ταξική Πορεία καταγγέλλει στο Γιαννιώτικο λαό την επίθεση των ΜΑΤ και το κλίμα αστυνομοκρατίας, απέναντι σε εργαζόμενους και διαδηλωτές κατά τη διάρκεια της χθεσινής κινητοποίησης έξω από την εταιρία «Μarket In». Αίτημα των εργαζομένων είναι η επαναπρόσληψη όσων δούλευαν στον πρώην «Καρυπίδη», κάτι που η νέα εργοδοσία αρνείται να υλοποιήσει, δείχνοντας τις προθέσεις της για άλλη μία φορά, καλώντας την αστυνομία να επιτεθεί και να συλλάβει διαδηλωτές.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δείχνει για ακόμη μια φορά ότι υπηρετεί πιστά το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο. Τόσο μέσα από τα αντεργατικά μέτρα και μνημόνια που ψηφίζει το ένα μετά το άλλο, όσο και μέσα από την κρατική καταστολή και φασιστικοποίηση απέναντι σε όποιον αγωνίζεται.

Στόχος της χθεσινής επίθεσης (όπως και άλλων-αντίστοιχων που έχουν συμβεί και σε άλλους χώρους πρόσφατα) είναι η τρομοκράτηση κάθε εργαζομένου που θέλει να αντισταθεί στον εργασιακό "μεσαίωνα" που θέλει να επιβάλλει η επίθεση του κεφαλαίου και των εργοδοτών απέναντι στα κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων.

Μοναδικό φραγμό απέναντι στη φασιστικοποίηση, την εργοδοτική τρομοκρατία, τις απολύσεις και την ανεργία μπορούν να βάλουν οι ΜΑΖΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ και η ΟΡΓΑΝΩΣΗ των εργαζομένων.

Για αυτό, ως Ταξική Πορεία, καλούμε κάθε εργαζόμενο να παλέψουμε και να οργανώσουμε την πάλη μας σε κάθε χώρο δουλειάς μέσα από τη γραμμή της αντίστασης-διεκδίκησης.

·        ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. ΚΑΤΩ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

·        ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

·        ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

·        ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ - ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]