"Fake" η διαδικτυακή δημοσκόπηση για την Κεντροαριστερά.

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει από χθες μια χορηγούμενη καμπάνια, η οποία μιλά για διαδικτυακή δημοσκόπηση εν όψει της...
ανακήρυξης νέου αρχηγού της Κεντροαριστεράς και τη συγκρότηση νέου φορέα.

Με τον παραπλανητικό πρόλογο «με την ανακήρυξη των υποψηφίων από την επιτροπή Αλιβιζάτου ( http://dpekloges.gr/ ),  οι διαδικασίες για την συγκρότηση του νέου φορέα της κεντροαριστεράς έχουν μπει στην τελική ευθεία» οι διακινητές έκαναν τους πολίτες, αλλά και τους συνεργάτες των αρχηγών να πιστέψουν ότι ήταν πρωτοβουλία της επιτροπής.

Την αίσθηση αυτή ενίσχυε και ο επίλογος: Συμμετέχοντας στην έρευνα μπορείτε να συμβάλετε με τις απαντήσεις σας σ' αυτή τη διαδικασία. Πείτε τη γνώμη σας για τις διαδικασίες συγκρότησης, για την ηγεσία, για το όνομα, για τη στρατηγική, το πρόγραμμα και τις συνεργασίες. Η έρευνα θα διαρκέσει από τις 18/10/2017 έως τις 22/10/2017, τα αποτελέσματα θα σταλθούν σε όλους». 

Το θέμα πήρε έκταση και η επιτροπή Αλιβιζάτου προχώρησε σε δημόσια αποκήρυξη:

«Διευκρινίζεται ότι  η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας δεν έχει την παραμικρή σχέση με την διεξαγόμενη διαδικτυακή έρευνα από την ιστοσελίδα http://kentro.aristera.gr/survey/index.php/874749?lang=el για τον υπό σύσταση νέο πολιτικό φορέα και την ψηφοφορία που θα διεξαχθεί τον προσεχή Νοέμβριο για την ανάδειξη του επικεφαλής της», ανέφερε...
via
πηγη topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]