ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Από τον Σκιαδά Πρέβεζας στην....Καλιφόρνια- Πως η εικαστικός Ευγενία Λώλη κατάφερε να κάνει πράξη τα όνειρά της!

Σπάζοντας τα κατεστημένα και αποφασίζοντας να κάνει πράξη το όνειρό της η Ευγενία Λώλη , ένα κορίτσι από τον Σκιαδά Πρέβεζας κατάφερε, αφήνοντας πίσω ένα επάγγελμα που όπως γρήγορα κατάλαβε δεν ταίριαζε καθόλου με την ιδιοσυγκρασία της, ασχολήθηκε με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ως προγραμματίστρια , πέρασε από την ηλεκτρονική δημοσιογραφία , την σκηνοθεσία και γενικότερα τον κόσμο της τέχνης ώσπου από το 2011
άρχισε να πειραματίζεται με τα ψηφιακά κολάζ "πειράζοντας εικόνες" από περιοδικά και επιστημονικές εκδόσεις του προηγούμενου αιώνα, "απογειώνοντας" πραγματικά τα όνειρα και την τέχνη της.
Σήμερα η Ευγενία Λώλη μένει στην Καλιφόρνια και δεν σταματά να εξελίσσει την τέχνη της.
Η Ευγενία αυτές τις μέρες βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στην Πρέβεζα και σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία μίλησε για την ζωή της αλλά και τα επόμενα σχέδια της.
Η Ευγενία Λώλη θεωρεί τον εαυτό της πολύ τυχερό που κατάφερε να ξεχωρίσει γρήγορα, θεωρώντας ότι η αγάπη της για την επιστημονική φαντασία είναι αυτή που την βοήθησε να ανοίξει τα φτερά της.
Ανάμεσα από τα εκατοντάδες έργα της ξεχωρίζει το "3 λεπτά προς το Νιρβάνα" το οποίο δημιούργησε το 2014 και της πήρε περισσότερο χρόνο από κάθε άλλο κολάζ.
Η Ευγενία Λώλη μεταξύ άλλων έχει κάνει συνεργασίες με οίκους μόδας (τελευταία με τον Βαλεντίνο) όπου ζήτησαν έργα της για την ανοιξιάτικη κολεξιόν, ενώ έχει δημιουργήσει εξώφυλλα για 35-40 βιβλία, ενώ ένα από αυτά μπήκε στα μπεστ σέλλερς του NEW YORK TIMES. Ακόμη έργα της κοσμούν άλμπουμ μεγάλων καλλιτεχνών. Επίσης έχει εκδώσει και το πρώτο της βιβλίο “Living with:Eugenia Loli” με 64 σελίδες και 32 πόστερ που εξηγεί το κάθε έργο.Tο μεγάλο της όνειρο είναι να γράψει ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας για ταινία ή για σειρά και χαρακτηρίζει τον κινηματογράφο ως ύψιστη τέχνη.
Η Ευγενία επισκέφθηκε και το Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη ο οποίος χαρακτήρισε ιδιαίτερη χαρά και τιμή το γεγονός ότι ένα κορίτσι από την περιοχή μας, κατάφερε να κατακτήσει τον χώρο της τέχνης. Τα έργα της Ευγενίας Λώλη μπορείτε να τα θαυμάσετε και ακόμη αν επιθυμείτε να τα αποκτήσετε μέσω των παρακάτω διευθύνσεων:http://instagram.com/eugenia_loli
https://www.facebook.com/EugeniasCollages/
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]