[Ελλάδα]Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας
συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθησαν, προχθές (3 Οκτωβρίου 2017) στον Πειραιά, πέντε (5) αλλοδαποί, ηλικίας από 26 έως 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία στη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, για πώληση λαθραίων καπνικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Από την αστυνομική έρευνα εντοπίστηκε οικία στον Πειραιά, όπου διαμένουν ορισμένα από τα μέλη του κυκλώματος, ενώ σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε πλησίον αυτής, συνελήφθησαν τα συγκεκριμένα μέλη, που κατείχαν λαθραία καπνικά προϊόντα και τα προόριζαν για πώληση .

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1.190) συνολικά πακέτα σιγαρέτων, που περιείχαν (22.000) τεμάχια, διαφόρων τύπων και (155) συσκευασίες καπνού, των (50) γραμμαρίων η καθεμία.

Επίσης κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, τα οποία και χρησιμοποιούνταν ως μέσα μεταφοράς των παράνομων καπνικών προϊόντων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι κατασχεμένες ποσότητες καπνικών θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]