Συνάντηση εργασίας για τη βελτίωση των λιμνών Καστοριάς και Ιωαννίνων

Στην έδρα της Περιφερειακή Ενότητας Καστοριάς πραγματοποιήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2017 συνάντηση εργασίας με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λίμνες της Καστοριάς και των Ιωαννίνων.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Aντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κος Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος κος Πέτρος Τσουμάνης και στελέχη του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Ιωαννίνων, η Αντιδήμαρχος κα Βάσω Μέγα και ο Προϊστάμενος κος Θωμάς Λεοντίου από πλευράς Δήμου Ιωαννιτών, αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Καστοριάς, καθώς και η καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κα Μαρία Μουστάκα.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε παρουσίαση των έργων και των δράσεων που έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα για την προστασία και ανάδειξη της λίμνης της Καστοριάς, καθώς και των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για το άμεσο μέλλον.
Το αποτέλεσμα που προέκυψε από τη συνάντηση ήταν ότι η έναρξη επίσημης συνεργασία μεταξύ Καστοριάς και Ιωαννίνων θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην εφαρμογή μίας προσέγγισης ολοκληρωμένης διαχείρισης σε επίπεδο λεκάνης απορροής που θα αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζουν οι λίμνες των δύο περιοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]