ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Έλεγχος του ΚΕΠΕ της Περιφέρειας Ηπείρου στην τάφρο Λαψίστας

Έλεγχος του ΚΕΠΕ της Περιφέρειας Ηπείρου στην τάφρο Λαψίστας
Εστία ρύπανσης στην έξοδο της τάφρου της Λαψίστας στην περιοχή της Κληματιάς, εντόπισε το ΚΕΠΕ της Περιφέρειας Ηπείρου σε έλεγχο που πραγματοποίησε χθες Τρίτη.  Το Κλιμάκιο συνεχίζει τους ελέγχους και την έρευνα για τον εντοπισμό των πηγών από τις οποίες οφείλεται η ρύπανση,  η οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις εντάθηκε με τις πρόσφατες βροχοπτώσεις.
Με την ευκαιρία, επισημαίνεται προς κάθε αρμόδιο φορέα ότι θα πρέπει να υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα τις ημέρες κατά τις οποίες ο καιρός είναι βροχερός, ώστε να αποτρέπεται η ρίψη λυμάτων στην τάφρο και ιδιαίτερα στη λίμνη Παμβώτιδα, στην οποία διαπιστώθηκαν και πάλι περιστατικά ρύπανσης κατά τη δ
ιάρκεια της πρόσφατης βροχόπτωσης.
Στο Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Ηπείρου, εντάχθηκαν από τον Αν. Υπ. Οικονομίας έργα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων
 Με απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξης Χαρίτσης, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Ηπείρου (ΣΑΕΠ-030) το έργο «Δημιουργία Νέας Κεντρικής Μονάδας Πλυντηρίων και Προμήθεια Νέου Εξοπλισμού κουζίνας για τις ανάγκες του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και των λοιπών δομών Υγείας & Πρόνοιας Ηπείρου», με προϋπολογισμό 1.500.000 ευρώ.
Η προώθηση του συγκεκριμένου έργου ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε στις 25 Σεπτεμβρίου 2017,   ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με τον Διοικητή κ. Βασίλη Τσίκαρη και  τα μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, μετά την οποία από την Περιφέρεια προωθήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες. Η υλοποίηση των έργων θα γίνει με ευθύνη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]