ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Μηνύσεις ..και συλλήψεις για τα επεισόδια στη Δομή Προσφύγων "Αγία Ελένη"

Σκηνικό έντασης και συμπλοκών μεταξύ των προσφύγων στις εγκαταστάσεις  της παιδόπολης «Αγία Ελένη» βραδινές ώρες εχθές ,αναστάτωσε τους  κατοίκους της περιοχής .
Σύμφωνα με πληροφορίες  κάποιοι  απο τους  φιλοξενούμενους πρόσφυγες  έχοντας καταναλώσει αλκοόλ άρχισαν  να διαπληκτίζονται μεταξύ τους  με την ένταση να παίρνει γρήγορα διαστάσεις ,για  να ακολουθήσουν  συμπλοκές  ,ενώ προκλήθηκαν και υλικές ζημιές .
Ανάστατοι οι περίοικοι  ακούγοντας  φωνές και φασαρία  κάλεσαν την Αστυνομία ,άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο ,χωρίς  ωστόσο να παρέμβουν.
Με τη διακριτική  αστυνομική παρουσία και με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων  μετά απο  κάποια ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν .
Μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια ο συντονιστής της Δομής Προσφύγων "Αγία Ελένη" κ.Φίλιππος Φίλιος  υπέβαλλε  μήνυση για φθορά κρατικής περιουσίας ,ενώ  μήνυση  για απειλή βίας υπεβλήθη και  απο πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη συγκεριμένη Δομή .
Αμεσα η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός Παλαιστίνιου και ενός Σύρου οι οποίοι και  θα οδηγηθούν στο  αυτόφωρο,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες   η διακοπή της φιλοξενίας τους   και η απομάκρυνσή  τους απο το camp θεωρείται πολύ πιθανή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]