Ο Γ Γ Δημόσιας Τάξης και ο Αρχηγός της Ε.ΛΑΣ σε νεοσυσταθείσες Υπηρεσίες στα Ιωάννινα

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας σε νεοσυσταθείσες Υπηρεσίες στα Ιωάννινα
Στο πλαίσιο των επισκέψεων είχαν σειρά συναντήσεων και επαφών με τοπικούς Φορείς, υπηρεσιακούς παράγοντες και συνδικαλιστικές Ενώσεις

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, τη Δευτέρα (2 Οκτωβρίου 2017) επισκέφτηκαν νεοσυσταθείσες αστυνομικές Υπηρεσίες στα Ιωάννινα και συναντήθηκαν με τοπικούς Φορείς, υπηρεσιακούς παράγοντες και συνδικαλιστικές Ενώσεις.
Αρχικά, ο κ. Αρχηγός, συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικό Διευθυντή Ιωάννη Βασιλάκο επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Δωδώνης, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δωδώνης Χρήστο Ντακαλέτση και συνομίλησε με τον Διοικητή και το αστυνομικό προσωπικό.
Στη συνέχεια, ο κ. Γενικός και ο κ. Αρχηγός συνοδευόμενοι από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, επισκέφτηκαν το Τμήμα Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο και συνομίλησαν με τον Διοικητή και το αστυνομικό προσωπικό. 
Ακολούθως, μαζί με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Χρήστο Δραγατάκη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Ακολούθησε σύσκεψη στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας, τους Διοικητές των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ηπείρου και Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων.
Τέλος, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου, Αστυνόμο Α’ Θεόδωρο Κολιοπάνο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, Αρχιφύλακα Κωνσταντίνο Κίτσιο, καθώς και με μέλη των Ενώσεων αυτών.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων και των συναντήσεων ενημερώθηκαν αναλυτικά για την πορεία της αναδιάταξης - αναδιοργάνωσης των αστυνομικών Υπηρεσιών καθώς και για διάφορα θέματα επαγγελματικού και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος, δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις για τη βέλτιστη διαχείρισή τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]