Συνελήφθησαν δύο λαθροδιακινητές στη διασταύρωση Λαψίστας Ιωαννίνων

Συνελήφθησαν δύο λαθροδιακινητές στη διασταύρωση Λαψίστας Ιωαννίνων
Μετέφεραν με  ΙΧΕ αυτοκίνητο μία λαθρομετανάστρια, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν  μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen
Συνελήφθησαν, χθες (09-10-2017) το μεσημέρι στη διασταύρωση Λαψίστας Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων,  δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 39 και 35 ετών, οι οποίοι διευκόλυναν την είσοδο στην ελληνική επικράτεια σε 26χρονη λαθρομετανάστρια.
Ειδικότερα, η σύλληψη των διακινητών πραγματοποιήθηκε όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ως οδηγός και συνοδηγός και διαπίστωσαν ότι μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, μία 26χρονη ομοεθνή τους, η οποία στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Κατά τον έλεγχο,  προέκυψε επίσης ότι σε βάρος της 26χρονης εκκρεμούν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.
 Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και το χρηματικό ποσό των -810- ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]