ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

[Ελλάδα]Νέα παράσταση έβαλαν στο «μάτι» εθνικιστές και κληρικοί στη Θεσσαλονίκη - Κάλεσμα για διαμαρτυρία έξω από το θέατρο

Διαμαρτυρία διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη, κληρικοί και σύλλογοι πατριωτικών οργανώσεων και ορθόδοξων Χριστιανών, με αφορμή νέα παράσταση που την θεωρούν βλάστημη.



Μετά την πενθήμερη διαμαρτυρία έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειον» στη Θεσσαλονίκη από παλαιοημερολογίτες και μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης, για την παράσταση «Η ώρα του Διαβόλου», τώρα γίνεται νέο κάλεσμα για παράσταση στο θέατρο Αυλαία.

Πρόκειται για την παράσταση «Εκκλησιάζοντες», μια κωμωδία των Μιχάλη Δαρνάκη και Μαρίας Λαφτσίδου, που ανεβαίνει για δεύτερη σεζόν.

Η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο Αυλαία, στις 23/10 και θα παίζεται στη Θεσσαλονίκη έως και 7/11.

Την Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου, στις 19:30, στην πλατεία Κολοκοτρώνη απέναντι από την εταιρεία θεάτρου Ε.Θ.ΘΕ, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας κληρικών και εθνικιστών, καθώς θεωρούν την παράσταση βλάστημη.

Το κάλεσμα που υπάρχει στο διαδίκτυο:

«Καλούμε κλήρο και λαό, από όλη την Ελλάδα, σε λαοσύναξη στην Θεσσαλονίκη...!!!

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ". ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΗΜΩΝ ΠΙΣΤΕΩΣ.

ΑΣ ΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/10/2017 ΣΤΙΣ 19.30 (μ.μ) ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

...

Ας αποδοκιμάσουμε όλοι μαζί ειρηνικά και με εν Χριστώ αγάπη δίνοντας όλοι ΤΟ ΕΥΣΕΒΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΠΑΡΏΝ ενάντια στο Βλάσφημο θεατρικό έργο που δυσφημίζει το θεανδρικό πρόσωπο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, της Μοναστικής πολιτείας και που γενικότερα αντίκειται εις την μακρά Ιερά Παράδοση της Πατρίδος και της Εκκλησίας μας.

Καλόν είναι και απαραίτητο, οι συγγραφείς του θεατρικού έργου να σέβονται τη μεγάλη Ορθόδοξη Χριστιανική παράδοση του Λαού μας και τη διδασκαλία της Εκκλησίας μας.

Ρωτάμε τους συντελεστές της Παράστασης:

Έχουν στην πρόθεσή τους να προκαλέσουν το “θρησκευτικό συναίσθημα” των πολιτών της Χώρας και ιδιαίτερα τον Λαό της Θεσσαλονίκης και να δημιουργήσουν εντάσεις και πολύ περισσότερο να ζήσουμε όλοι πάλι της θλιβερές εικόνες αστυνομοκρατούμενου χώρου γύρω από την ευσεβή και ειρηνική με προαίρεση εν Χριστώ Αγάπης εκ μέρους μας διαμαρτυρίας;

Ευχαριστούμε όσους μας στηρίζουν σε αυτήν την μαρτυρική ομολογιακή προσπάθειά μας για την Ορθοτόμηση Του Λόγου της Αληθείας και τη μη φίμωση του ομολολογιακού μας λόγου...

ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΦΟΡΆ ΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΘΕΆΤΡΟΥ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ...(;)

Ας είμαστε προετοιμασμένοι και να μη λυγίζουμε. Πλησιάζει η ώρα..»

Η αφίσα της παράστασης
Η φωτογραφία για το κάλεσμα διαμαρτυρίας
Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
πηγη seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]