Ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Κόνιτσα


Ο Αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης,τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου μετέβη στην Κόνιτσα, προκειμένου να επισκεφτεί σε προγραμματισμένη συνάντηση το Δήμαρχο Κόνιτσας Ανδρέα Παπασπύρο. Τον Αντιπρόεδρο κ.Σγουρίδη συνόδευε ο Γενικός Δ/ντής του κινήματος Κώστας Συψής, τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ελπινίκη Μπάρκα και Χρήστος Οικονόμου, ο Συντονιστής ΑΝΕΛ Ιωαννίνων Βαγγέλης Κουτσής με τα μέλη Σπύρο Καρκαμπούνα και Γιώργο Γοργόλη και ο πολιτευτής Αντώνης Βασιλείου.
           Στη συνάντηση συζητήθηκε το όραμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη της Ηπείρου, που είναι το «Αειφόρο Χωριό».
           Μετά τη συνοπτική παρουσίαση της πρότασης από τον Αντιπρόεδρο και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ιωαννίνων, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Σπύρο Καρκαμπούνα, ο Δήμαρχος ζήτησε εκτενέστερη ενημέρωση στην ενδιαφέρουσα πρόταση, παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου και παραγωγικών φορέων της ευρύτερης περιοχής της Κόνιτσας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης της Ηπείρου, που διεξάγεται το διήμερο 23-24/10 στα Ιωάννινα.

.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]