ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κόνιτσα:Έκθεση φωτογραφίας Λάμπρου Ράπτη «Η πόλη μου σε άσπρο-μαύρο»

Έκθεση φωτογραφίας Λάμπρου Ράπτη
«Η πόλη μου σε άσπρο-μαύρο»

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κόνιτσας διοργανώνει στο χώρο της βιβλιοθήκης ατομική έκθεση του σύγχρονου κονιτσιώτη φωτογράφου Λάμπρου Ράπτη. Η έκθεση με τίτλο «Η πόλη μου σε άσπρο-μαύρο» περιλαμβάνει 70 φωτογραφίες, με κεντρικό θέμα την πόλη της Κόνιτσας και τους ανθρώπους της. Επιμελήτρια του υλικού που θα παρουσιαστεί είναι η κυρία Σοφία Σόνια Τιμοθέου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27/10/2017 στις 6 μ.μ. Θα προλογίσει ο καθηγητής κοινωνικής λαογραφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βασίλης Νιτσιάκος.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό από 28 Οκτωβρίου έως 17 Νοεμβρίου 2017.
Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα- Σάββατο 9 π.μ.-1 μ.μ., Τρίτη και Πέμπτη 5μ.μ.-8μ.μ. Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Οκτωβρίου 11 π.μ.-2μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό επισκέψεων σχολείων και συλλόγων μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2655022298 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Λάμπρος Ράπτης γεννήθηκε στο Παλαιοσέλι Κόνιτσας. Γιος του φωτογράφου Γιώργου Ράπτη ασχολήθηκε με τη φωτογραφία από πολύ νωρίς. Πήρε μαθήματα φωτογραφίας από τη σχολή ΑΚΤΟ στην Αθήνα. Από το 1983 δραστηριοποιείται ως φωτογράφος τόσο στην περιοχή της Κόνιτσας όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Διαθέτει μια πλούσια συλλογή φωτογραφιών με ιστορικά και λαογραφικά θέματα από την περιοχή της Κόνιτσας. Φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά, εφημερίδες, ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.
Επικοινωνία: τηλ. 2655022350 και 6975578625, e-mail raptislampros@gmail.com και lamprosr@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]