ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Παραδόθηκαν κείμενα του πληροφοριακού υλικού του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας σε ρωσική μετάφραση.


Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας, ολοκλήρωσε και παρέδωσε την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017, το σώμα των μεταφράσεων όλων των πληροφοριακών κειμένων του Μουσείου προς τη ρωσική γλώσσα. Οι μεταφράσεις υλοποιήθηκαν, σε επίπεδο εκπόνησης πτυχιακής εργασίας, από τη φοιτήτρια του Τμήματος κ. Κατερίνα Ποτάποβα.
Στην παράδοση του σώματος της εργασίας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, παραβρέθηκαν εκτός από τη φοιτήτρια και τον Αναπλ. Καθ. κ. Θ Γκόγκα, ο Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Ι. Χουλιαράς και η Αναπλ. Προϊσταμένη κ. Γ. Πλιάκου, οι οποίοι επεσήμαναν τη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων. Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί το δεύτερο κατά σειράν, δεδομένου ότι ήδη έχει παραδοθεί το σώμα των μεταφρασμάτων προς την αλβανική γλώσσα.
Τονίζεται το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας αποτελεί για το Τμήμα Διοίκ. Επιχειρήσεων ένα φιλόξενο χώρο διεξαγωγής σεμιναρίων και εργαστηριακών ασκήσεων  και ότι εκ μέρους του Τμήματος θα συνεχιστεί το έργο των μεταφράσεων του πληροφοριακού υλικού του Μουσείου, με την προσθήκη μεταφρασμάτων και προς άλλες γλώσσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]