ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα:Απάντηση Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. σε δημοσιεύματα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ
Στις 16/10/2017 δώσαμε μια συνέντευξη τύπου για να προβάλλουμε τις δράσεις και νέες δομές του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.. Αναφερόμαστε στην εβδομάδα συγκέντρωσης φαρμάκων που ξεκίνησε από χθες, στη λειτουργία στο Δήμο μας Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με αναπηρία και στο νέο Παιδικό Σταθμό Ανατολής. Αυτά είναι που έχουν σημασία για μας και αυτά ήταν που θέλαμε να προβάλλουμε. Για το λόγο αυτό δώσαμε τη συνέντευξή μας. Αντί για αυτό όμως, με μεγάλη μας λύπη είδαμε δημοσιεύματα που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τα θέματα αυτά αλλά ούτε και με την πραγματικότητα.
Για αποκατάσταση της πραγματικότητας οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
1. Η Δημοτική Αρχή έχει και πρόγραμμα και σχέδιο – αυτά για τα οποία μας ψήφισαν οι συμπολίτες μας στις εκλογές του 2014 – και τα οποία υλοποιούμε με ευλάβεια.
2. Τα αναφερόμενα, στα σημερινά δημοσιεύματα,  περί ασυνεννοησίας, για δήθεν επικάλυψη αρμοδιοτήτων, για ξεχωριστούς δρόμους, προσωπικές επιδιώξεις ή για μάχη εξουσιών στο Δημαρχείο δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και δεν μας αφορούν. Στην παράταξή μας δεν υπάρχουν τέτοιου είδους φαινόμενα και καταστάσεις. Είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας. Υπάρχει ομοψυχία, συλλογικότητα και συνεργασία γιατί το μοναδικό κριτήριο αυτής της Δημοτικής αρχής είναι η  επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας και του Δήμου μας, η κάλυψη των αναγκών τους και η πρόοδος της πόλης μας.
3. Καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι οι ανάγκες του Δήμου μας για τα παιδιά με αναπηρία δεν είναι τέσσερα ΚΔΑΠ αλλά πολύ περισσότερα. Το έργο στο παλιό  Άσυλο Ανιάτων είναι μια καλή μελλοντική μερική λύση του προβλήματος. Μέχρι τότε όμως και για την άμεση κάλυψη μέρους των αναγκών που υπάρχουν ο Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Οικονομικών προχωράει το συντομότερο δυνατόν στην ίδρυση και λειτουργία δυο ΚΔΑΠ για παιδιά με αναπηρία. Στη διάρκεια της θητείας μας και υλοποιώντας το πρόγραμμά μας θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να στηρίξουμε τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα δημιουργώντας και νέα ΚΔΑΠ.

Εκ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]